Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Van egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy fiú akit nem tudok megérteni.

Figyelt kérdés
Na szóval .. bejelölt fb-on és elkezdtünk beszélgetni. Megbeszéltük hogy találkozunk de elkerültük egymást (ő is máshol várt és én is). Utána azt mondja hogy kellek neki és belém szeretett. Utána találkoztunk volna de lemondta utána meg én is lemondtam mert nem értem rá. Írtam neki hogy akar-e tőlem valamit vagy nem..látta de nem ír vissza.Ez akkor most mit jelent?

2014. okt. 23. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Jól rá rontottál ajtóstúl :D Szerintem elég lett volna megkérdezni tőle, hogy be -e pótoljátok az elmaradt találkákat :D Szerintem tele lett a gatya.
2014. okt. 23. 20:56
 2/5 A kérdező kommentje:
haha :D hát igazából azt is oda írtam h pl.találkozni :D
2014. okt. 23. 20:57
 3/5 A kérdező kommentje:
de ő írta h szeret xd nem értem.. :D
2014. okt. 23. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Már nem azért... de szerintem keress mást!

lehet h nem mer veled találkozni... pl én sem merek akárkivel találkozni... mert félek hogy otthagy egyedül... meg le ócsárol hogy ilyen meg olyan csúnya/ronda vagyok.

2014. okt. 24. 01:08
 5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mert én nem vagyok olyan..nem értem hogy miért ne merne velem találkozni amikor elm. szeret..
2014. okt. 24. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!