Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legnehezebb dolog nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legnehezebb dolog nekem a tancolas, egy discoban altalaba house music melyen, mien tanc stilus ajanlotok? 18/F

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Menj oda egy lányhoz és menni fog,figyeld a többiek hogy táncolnak

de ne drogozz be semmiképp.egy kis pia mehet hogy bátrabb legyél de menni fog magától..annyira béna nem lehetsz hogy ne menjen

2010. jan. 25. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok Brájennek és üzenem neki, hogy azért a legtöbb lány akit ismerek nem nagyon szereti, ha egy vadidegen hozzájuk dörgöli a farkát, és gyakorlatilag ott a táncparketten "megdugja". Persze néhányan elvannak ezzel, de azok a lányok említésre sem méltóak...a kérdéshez pedig:house-ra kifejezett tánc nem létezik, inkább úgy jellemezném, hogy ritmusos rángatózás. Ezt nagyon gyorsan el lehet tanulni a többiektől, a lényeg, hogy ritmusra tegyél mindent. Akkor nem lehet elrontani. De ha nem tudsz mit kezdeni az ilyen zenével, minek jársz oda? Keress olyan helyet, ahol változatosabb zenéket játszanak, ott lehet pörgetni-forgatni is a lányt akár. A lényeg, hogy vezesd a lányt, mindig tudja, hogy mit szeretnél vele csinálni-egy csukló, kar vagy csípőmozdulat megteszi. Remélem segítettem.
2010. jan. 25. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
keringőzzél vazze :D
2010. jan. 25. 16:09
 14/14 A kérdező kommentje:
kosz sracok :D
2010. jan. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!