Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan fiúval/lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan fiúval/lánnyal, aki rágja a körmét?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 18:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
én is amióta élek rágom a körmöm, és egyszer leszoktam 2 hónapra de aztán visszaszoktam rá! nem tudom szerintem a sok stressz miatt! de én a leszokást úgy kezdtem hogy mikor itthon voltam akkor kesztyűt húztam mindig vagy 4 napig és akkor meg van oldva!:)
2010. jan. 24. 21:52
 22/26 anonim ***** válasza:
hadd rágja.. nemtom minek akarod megváltoztatni csak azért mert másoknak nem tetszik.. divatb*zi
2010. jan. 25. 13:09
 23/26 anonim ***** válasza:
én is nagyon brztálsian rágóm.vizsgaidőszakban meg pláne.... sztem ne ez alapján ítéld meg.
2010. jan. 25. 15:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

mi van akkor ha ragja a körmet? : DD

idövel ugyis le fog rola szokni : DD

2010. jan. 25. 15:42
 25/26 anonim ***** válasza:

Lehet ezt poénosan is...

Mikor rágja, rácsapsz a kezére... vagy vmi:D

2010. jan. 25. 19:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Én is rágom a körmöm lány létemre és mégis jár velem a pasim(L) 14/L
2010. jan. 30. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!