Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt vízöntő nő, rák férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt vízöntő nő, rák férfi szerelemi kapcsolat? Rák férfi, hogyan hódítottad meg a párodat?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 20:02
 1/4 DanteSparda ***** válasza:
vannak még akik hisznek a horoszkópban?
2014. okt. 19. 20:04
 2/4 TheHope ***** válasza:
Nekem volt egy vízöntő barátnőm,de amilyen gyorsan jött,olyan gyorsan ment is,mert az anyja nem bírta elviselni,hogy "elveszem a kicsi lányát" és kiutáltatott a családjával. Egyszerűen magamat adtam,egy rák férfi őszinte,elég nyíltan kifejezi az érzelmeit,de ezek mellett én tudom magamról,hogy szám mint az ólajtó és elég humoros tudok lenni (persze már akinek bejön a szövegelésem). Én anno a Tiszaparton találkoztam akkori bnőmmel egy laza sörözős,fürdős nap keretében és egyből egymásba zúgtunk. A többi pedig jött magától.
2014. okt. 19. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

"Rák férfi, hogyan hódítottad meg a párodat?"

remélhetőleg csak nők hisznek benne.

3 bizonyíték, hogy a férfiaknak több esze van: 1 horoszkóp

2. Twilight, 3. Paulo Coelho

2014. okt. 19. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Csakis tolatva sikerülhetett a hódítás a rákok így szokták(:
2014. okt. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!