Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a vízöntő (szűz aszcendens) (L) és a mérleg (F) kapcsolatról? Lehet-e ebből egy jó kapcsolat, vagy csak haverok?
K*rvára nem mindegy, hogy kivel jössz össze b*zmeg, nem tom melyik írta, de nézz utána az eddigi kapcsolataidnak és meg fogsz lepődni, én azóta nézem mióta a horoszkóp szó szerint leírta azt ami történt nekem is és a barátnőmnek (szakítottunk), a hideg futkosott a hátamon.
Amúgy a kérdésre a válasz:
Kapcsolatuk és házasságuk eszményi. Mindketten kedvelik a társaságot, a fényűzést. A művészetekben is otthonosan mozognak és a nagyvilági szórakozások vonzzák őket. Nagyon jól kiegészítik egymást és tökéletesen egymásra találnak fizikai téren is. A Vízöntő azonban néha magányra vágyik, amit a Mérleg meg is tud érteni. Intellektuális beállítottságúak, sziporkázóak és népszerűek. Vigyáznak arra, hogy el ne veszítsék egymást.
Én tiszteletben tartom, hogy miben hiszel, de részemről vannak meghatározóbb dolgok is, mint a csillagjegyek.
Nem ezen fog múlni, hogy egy kapcsolat jól siekrül-e vagy sem. Persze utólag majd bármit bele lehet magyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!