Mérleg férfi, Nyilas nő. Milyen kapcsolat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 18:21
1/11 anonim válasza:
Jobb mint ha meleg lenne az a férfi.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ne ilyen marhaságokkal foglalkozz.
Próbáljátok meg szeretni a másikat, legyetek türelmesek és megértőek egymással.
És mindig jusson eszetekbe, hogy egy párkapcsolat nem önzésen alapul, vagyis ne attól legyetek boldogok, hogy felhasználjátok a párotokat arra, hogy boldoggá tegyétek vele saját magatokat, hanem az okozzon boldogságot nektek, hogy a másikat örülni látjátok.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Érdekes,ha más kérdi,akkor mindig normálisan válaszolnak,csak nekem nem!Egyébként igazad van,nem is hiszek ebben,csak kíváncsiságból kérdeztem...
2011. aug. 5. 18:31
4/11 anonim válasza:
Még az kevés hogy a napjegye mérleg, vagy nyilas. Tudni kéne mi az aszcendense, illetve mindkettőtöké, meg milyen jegyben van a holdatok, a vénuszotok, a merkúrotok... és az egyikőtök mondjuk vénusza a másik vénuszához hány fokszöget zárbe, és az egész összképe. Az hogy a férfi mérleg a nő nyilas ebből még az égvilágon semmit nem tudunk meg arról, hogy hogy jönnek ki majd egymással.
5/11 anonim válasza:
Hát ha nem vagy randa, akkor jöhetsz.
6/11 anonim válasza:
A mérlegekkel én mindig jól kijövök, bírom őket.
Ny.
7/11 anonim válasza:
18:49-es!
"és az egyikőtök mondjuk vénusza a másik vénuszához hány fokszöget zár be"
Miért lényeges ez a szög? Ha 180 fok, az nagyon rosszat jelent?
Pl a páros vénusza: Rák-Bak?
Ugyanennél a merkúr: Ikrek-Skorpió.
8/11 anonim válasza:
meglepő mennyien hisznek ebben, de a csillagok és bolygók állása nem gyakorol ilyen jellegű szignifikáns hatást az emberekre...
9/11 Varga B. Tamás válasza:
a nyilas nőhöz egyértelműen náci férfi passzol ;)
10/11 anonim válasza:
Szia! Igazából azok a szánalmasok akik csak azért mennek rá a válasz küldése gombra hogy a másikat piszkálják... Szóval: A mérlegek mindig nyugodtak, türelmesek, megértőek, mig a nyilasok temperamentumosak és kalandvágyóak..... Hát...szerintem a Mérleg fél sokat fog tűrni, hiszen lesz mellette egy vezér egyéniség. De mindenképp hagyjátok meg egymás szabadságát!!! Ennyi a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!