Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hova menjünk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hova menjünk? Bővebben lent:

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy lány akibe fülig bele vagyok esve, (ő is 15 én is) és szeretném neki elmondani hogy mit érzek, csak nem tudom hogy hol. Megbeszéltük, hogy elmegyünk vagy a Margit-szigetre vagy a Városligetbe, csak nem tudjuk eldönteni hogy melyik lenne a jó. Én személy szerint a Margit-szigetre voksolok, mert az egy romantikus kis hely. Már csak abba reménykedem hogy el merem e mondani :\
2010. jan. 24. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem ne a hellyel foglalkozz, hanem a bátorságodat próbáld összegyűjteni =) ha elmegy veled az már jó jel, ha esetleg szavakkal nem megy, akkor éreztesd, az sokszor könnyebb. ölelgesd, és ha esetleg adódik a helyzet akkor finoman próbáld megcsókolni =)

19/L

2010. jan. 24. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Margitsziget most nehezen megközelíthető, de sztem az a jobb.Ha nem baj, hogy gyalogolni kell akkor szigetre. :)
2010. jan. 24. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
De az az érdekes, hogy nem én ajánlottam fel, hanem ő, plusz ő olyan mint én, ugyanazt szeretjük meg minden, és még az is érdekes, hogy pl múltkor ráhajtottam a vállára a fejem suliba és rádöntötte a fejét az enyémre :)
2010. jan. 24. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálam -3 fokot mutat a műszer. Ha minden áron szabadtéri programot akarsz tél közepén akkor már miért nem korcsolyázni viszed vagy ilyesmi?

Amúgy a hely tényleg mindegy, csak merd elmondani neki amit el akarsz.

2010. jan. 24. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen a korcsolyázás tényleg jó, de városligetben nincsen.Mehettek Astra Zenecaba bár az nem túl "romantikus".Nem tom hol van még kori lehetőség.
2010. jan. 24. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
első kommentelő vagyok: ha ő hívott el téged akkor pláne ne parázz, valószínűleg ő is pontosan úgyanúgy parázik, ahogy te =D
2010. jan. 24. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet korizni a Városligetben, a műjég most felújítás alatt van, de a híd másik oldalán üzemel egy két részre osztott pálya
2010. jan. 24. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja bocs ezt nem tudtam, vagy csak nem figyeltem.
2010. jan. 24. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy bejössz neki.

Ezt bátoritásnak irtam.

Ha vele vagy ez legyen az eszedben, és mind1 h hol mi fog történni hidd el az csak jó lesz.

2010. jan. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!