Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk első randin?
mindenképpen NE MOZIBA!!!!!
olan helyre ahol rengeteget tudtok dumálni,megismerni a másikat pl:csillag nézés este még ingyen is van , autóamozi,séta,kaja(de ha lehet ne a maci be)fagyzás
még talán kaaphatsz a fagyijából is:)
A "mondd, hogy szereted" rész azért egy kissé túlzás lenne első randin, valószínűleg ettől inkább megijedne. Bár ha régóta ismeritek egymást, és feltételezhető, hogy ő is érez valamit irántad, az más. Meg persze ha tényleg így van.
Egyébként az a jó, ha tényleg sokat tudtok sétálni kettesben. Lehetőleg nem a legforgalmasabb utcákon, de nem is sikátorokban, és mondjuk beültök valahová, meghívod egy frissítőre. De nem kell túlszervezni.
az előző normális tippek sztem is jók, és azt én is hozzátenném, hogy első randin ne csókold meg, az nagyon nyomulós, lassan járj tovább érsz. A puszi jöhet simán. A sétálós randi azért jó mert sokat tudtok beszélgetni egymással.A másik amikor programot szervezel: bobozás, vidámpark (nem ciki, most voltam vidámparkban és csomó pár volt ott). remélem segítettem:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!