Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova menjünk első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk első randin?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit szeretnék megszerezni, de még nem járunk. Viszont elég közel kerültünk egymáshoz az utóbbi pár héten. Szerintetek, séta, vagy fagyi, vagy ti mit ajánlotok? És megfogjam a kezét? Randi végén puszi vagy csók, így h nem járunk(csak utalni szeretnék rá hogy tetszik)?
2011. aug. 31. 07:35
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem vidd haza, és mutasd meg neki a lvl 80-as paladinod.
2011. aug. 31. 07:58
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

mindenképpen NE MOZIBA!!!!!

olan helyre ahol rengeteget tudtok dumálni,megismerni a másikat pl:csillag nézés este még ingyen is van , autóamozi,séta,kaja(de ha lehet ne a maci be)fagyzás

még talán kaaphatsz a fagyijából is:)

2011. aug. 31. 08:05
 3/9 anonim válasza:
88%
Húsüzembe (hogy annál CSAK jobb legyen a következő) na most komolyan: mindegy, hogy mit csináltok, vigyél virágot, de ne vidd túlzásba! Ne legyél nagyon elegáns, egy kicsit stílusos, de több ne! A lényeg az, hogy a végén legyetek kettesben, ha nagyon el akar menni, akkor rábasztál... De üljetek le egy padra, ahol nézitek az eget vagy tájt, lehetőleg estefelé induljatok, mert az a romantikus... A végén, amikor kettesben vagytok mond, hogy szereted, aztán ha viszonozza akkor egy szájrapuszi illik, akkor aztán nézz a szemébe, és valahogy finoman kérdezd meg, hogy meg csókolhatod-e aztán tedd amit kell, de akkor csak az az egy csók legyen azon a napon, elköszönni szájrapuszival... És amikor randi elején taliztok, akkor öleld meg, puszi is legyen... Ha ezeket betartod, akkor egy szájbakúrtul jó randid lesz, én csak sokadszorra csináltam ezt, és azóta azzal a lánnyal vagyok, fel a fejjel öcsi!!!!! De ezt értékeld!!!!!! :)
2011. aug. 31. 08:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Szuper! Kösz öreg! Tényleg!
2011. aug. 31. 08:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A "mondd, hogy szereted" rész azért egy kissé túlzás lenne első randin, valószínűleg ettől inkább megijedne. Bár ha régóta ismeritek egymást, és feltételezhető, hogy ő is érez valamit irántad, az más. Meg persze ha tényleg így van.

Egyébként az a jó, ha tényleg sokat tudtok sétálni kettesben. Lehetőleg nem a legforgalmasabb utcákon, de nem is sikátorokban, és mondjuk beültök valahová, meghívod egy frissítőre. De nem kell túlszervezni.

2011. aug. 31. 08:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én a csókot sem hagynám első randin, de nem lenne baj, hogy megpróbálod :D
2011. aug. 31. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Istentiszteletre, vagy anyádhoz ebédre ezeknél nincs olcsóbb. És ne fogdosd a kezét hanem tedd a farkad a kezébe és mondd neki hogy, nesze HÚS! Ha otthagy biztos vega...
2011. aug. 31. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Menjetek el sétálni! :) Szerintem ne fogd meg azonnal a kezét várj egy kicsit, hogy Ő akarja e ha úgy érzed igen, csak akkor. :) a randi végén csók sztem semmikép ne mivel nem vagytok együtt de egy puszi nagyon jól tud esni. :)
2011. aug. 31. 11:34
 9/9 anonim válasza:

az előző normális tippek sztem is jók, és azt én is hozzátenném, hogy első randin ne csókold meg, az nagyon nyomulós, lassan járj tovább érsz. A puszi jöhet simán. A sétálós randi azért jó mert sokat tudtok beszélgetni egymással.A másik amikor programot szervezel: bobozás, vidámpark (nem ciki, most voltam vidámparkban és csomó pár volt ott). remélem segítettem:)

16l

2011. szept. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!