Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová vigyem randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová vigyem randizni?

Figyelt kérdés
a barátnőmet elszeretném vinni valami romantikus helyre randizni.Igazából az egész városban van 2 pizzéria,kb 3 disco,meg rengeteg söröző.Nos igazából nagyon szép helyek nincsenek mert Komlón lakunk szóval elég szar város. De mégis hová vigyem?
2010. jan. 24. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
séta? egy közeli nagyváros nincs? átbuszoznátok vagy kocsi(nem tom hány évesek vagytok) és akkor mehetnétek cukrászdába, de a séta is jó
2010. jan. 24. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy kávézó
2010. jan. 24. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
mennyi idősek vagytok? Komlótól nincs messze Pécs, oda elmehetnétek, és ott azért vannak szép helyek. a főtér (v nem tudom, h hívják). Egyébként meg Komlón is fel tudtok sétálni a hegyre, az azért egész szép tud lenni.
2010. jan. 24. 11:01
 4/5 A kérdező kommentje:

15 évesek vagyunk de igazából szombaton szoktunk elmenni sétálgatni a városba

este felé

mert csak akkor érünk rá

2010. jan. 24. 11:05
 5/5 anonim válasza:

Ugyan nem vagyok komlósi, de szerintem néha egy kis házimozi jó lehet. Megteremted a körülményeket(romantikus film, popcorn, esetleg elötte vlm jó kaja is), s kész ^^

17/F

2010. jan. 24. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!