Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin elvinnék egy lányt Biliárdozni, szerintetek jó ötlet?
Szerintem jó ötlet persze ha nem egy lebújba viszed. én élvezném a biliárdozást.
21/L
Legjobb :) Első randinak pláne, mert nem csak ültök és néztek ki a fejetekből :) És mozgalmas, meg simulni is lehet :)
Volt barátnőmmel is biliárdoztunk első randin :D Hülyére vert XD
4.: ha a leendő asszony nem osztja az észt miközben hülyére ver biliárdban [mert, hogy a szabályait is csak immel ámmal ismerem :D] akkor nem is kell :D kéretik 1 ksi versenyszellem. :)
A kérdésre válaszolva: simán jó ötlet bár ősszel sanszos, hogy nem lesz rajta miniszoknya.. feltéve ha nem annyira lökött mint ahogy én szeretem mert akkor tudja mire megy ki a játék és csak azért is rájátszik.. :D
Ha a lány szeret biliárdozni járni akkor jó, ha nem akkor nem.
Számomra ez olyan semleges program, ha jó a társaság akkor jól érezném magamat, de a biliárdozás annyira nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!