Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most csak barátnak akar vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak barátnak akar vagy A Barátjának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány akit pár hete ismertem meg, mivel messze lakunk (majdnem 50km) így eddig szinte csak facebookon "beszéltünk" (kivétel amikor megismertem +1 amikor csak úgy megbeszéltük egy találkát). Eddig teljesen megvoltunk amennyire meglehetünk, ő is rámírt én is rá, midnennap írogattunk egymásnak jó pár órán át, volt hogy én nem írtam rá, akkor ő keresett és persze fordítva is, pl utolsó 3nap ő írt rám először midnen alkalommal. Én azt hittem hogy akar vmit, jó uton járok, de úgy tűnik benéztem.. Ma elhívtam egy koncertre így hogy: "nincs kedved eljönni velem erre a koncertre?" és mi volt a válasz? "de csak mint 2 barát... :D"

ok így elég egyértelműen hangzik az egész, de még is, én nem úgy érzem hogy csak beszélgetőtársnak akar(t), bókolt nekem egy csomószor, meg volt 1-2dolog ami miatt ez nem illik bele a képbe..

most szerintetek mit kéne temme,? menjek el vele azért a koncertre? kíváncsi vagyok hogy írni fog-e ezután is rám, mindenesetre én most nem írok rá, ha érdeklem akkor rámír ha nem akkor így jártam:P

a válaszokat köszönöm előre is!

2014. okt. 15. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el. :) Szerintem csak kamuzik, hogy jobban hajts. :))
2014. okt. 15. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Na igen, erre én is gondoltam :D de az egyik haverom azonnal letört hogy "ezt buktad haver.."

akkor azért megpróbálom végül is nincs mit vesztenem :D

2014. okt. 15. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:

ilyesmivel nem kamuznak. Ha akarna, hülye lenne olyat mondani, amivel lábon lövi magát. Vagy ennyi idő után úgy gondolja, hogy mégse vagy az esete, vagy közbejött neki valaki.

Szerintem menj el nélküle. Még jobb, ha valaki mással mész, és ezt ő is tudja. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz a reakció. Viszont ha nem akarsz csak barátkozni vele, akkor el ne vidd!

2014. okt. 15. 23:22
 4/4 A kérdező kommentje:
van benne valami mindenképp.. na mindegy, most én biztos nem írok rá, maradok annál hogy ha rámír akk rámír ha nem akkor ennyi volt..
2014. okt. 15. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!