Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak (25+)! Melyik jobb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (25+)! Melyik jobb, ha a nő erősen sminkelve (gyönyörűen) jelenik meg a randevún, vagy ha egy nagyon szolid sminkkel, amiben természetesen fest, de közel sem olyan csábító?

Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 12:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
a második link nálam már erős sminknek számít.... 1 kiló festék van a szemén
2014. okt. 14. 12:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Inkább a szolid smink.

27/F

2014. okt. 14. 12:18
 13/21 anonim ***** válasza:

nyolcasnak igaza van :-) :-)

ha vki túlfesti magát az néha sztem undorító megku. rv ás is

persze ha ez a cél

szolid szemfestés köröm elég

nekem még a rúzs is felesleges mert összekeni a makkom :-o :-( :-* :-)

2014. okt. 14. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:

kilencesnél nem látszik de a bakolat az arcon az is undoritó

bár az első csajt meg nézném természetesen sztem tuti ugyis szép

aki meg csúnya az a vakolat se teszi szebbé sőt rondább lesz

2014. okt. 14. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:

13-as

"ha vki túlfesti magát az néha sztem undorító megku. rv ás is"

"nekem még a rúzs is felesleges mert összekeni a makkom"

nem tök mindegy már akkor mert úgy is csak a k*rvák csinálnak ilyet első randin :D

2014. okt. 14. 12:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítok az tűnik fel nekik ha rikító színű a smink természetes vagy pasztell színek több rétegben se tűnnek fel nekik vagy nem olyan "taszító", bezzeg egy türkizkék szemceruza...

Amúgy a többség a natur sminket észre se veszi. Itt szinte mind azt mondja, hogy a természetes a jobb amivel én egyet értek csak túl sok ilyen pasit láttam már közbe műcicákra nyálat csorgatni...

2014. okt. 14. 12:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet rajta vakolat, de természetes hatású legyen.Azép pillákat és átlátszó szájfényt imádom a nőkön.
2014. okt. 14. 12:28
 18/21 A kérdező kommentje:
16: pont ezért kérdeztem, hogy egyáltalán észreveszik-e, hogy valakin van-e smink, mert le merem fogadni, hogy 10ből 9 azt hiszi egy természetes hatású sminkre, hogy az az alap kinézete az illető hölgynek.
2014. okt. 14. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Neha az az erzesem, hogy a noknek fogalmuk sincs, hogy mit jelent az a szo, hogy “csabito”. Mintha lenne valami kurzus, ahol irigy, ronda nok direkt olyan “jo tanacsokat” osztogatnanak, amik valojaban pont forditva igazak.

En a magam reszerol meg nem lattam “csabito” sminket. Olyan sminket mar igen, amitol elment a kedvem. Bizony, a kevesebb smink altalaban csabitobb.

(32F)

2014. okt. 14. 13:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Ki találta ki azt az ostobaságot, hogy a sminktől valaki is gyönyörű lesz? Szájfényt és szemhéj-szempilla "igazítást" még elviselik de a vakolattól a hideg kiráz... Alapozót max fényképezkedésre..

Hálisten párom szinte semmilyen sminket nem használ, és ha nem lenne párom, akkor randin se arra lennék kiváncsi, hogy az illető nő mennyire tudja aminkelni magát.

2014. okt. 14. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!