Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvolt az elso randi. Es az lenne a kerdesem, h jobb ha megvarom, hogy o irjon masnap?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk randin... es ma meg nem irt... gondoltam, h mivel lattam, h picit szegyelosebb tipus... megprobalom irjak en neki. De megis... mindig az jut eszembe, h o a ferfi.. szoval.. Mit csinaljak?? Arra is gondoltam, h meg varok 2 napot... s mondjuk akkor irok... az biztosabb#fiu ir eloszor?
2014. szept. 7. 20:47
1/2 anonim válasza:
Akarsz vele beszélni? Akkor írj. Nem akarsz? Örülj, hogy nem írt.
2/2 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson irni, főleg igy, hogy még nem irt. Ha kellesz neki fog irni, ha nem kellesz neki nem fog irni. Ennyi, és ezt vedd nagyon koomolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!