Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap találkozom egy sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap találkozom egy sráccal, de semmi önbizalmam, se bátorságam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ezzel en is voltam igy, teljesen megertelek. Na meg akkor a legrosszabb ha a pasi komolyabban erdekel. Ne aggodj csak az elso percek kinosak, aztan majd ok lesz minden. Sok sikert!
2008. aug. 11. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
gondolj arra h ha nem jön össze neadj isten, akkor majd találsz mást és nincs vesztenivalód! és sokat mosolyogj rá!!!!!:) sok sikert!!!
2008. aug. 11. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Első pár perc lehet nehezebb,de ha a pasi is olyan,aki tudja oldani a (pl beszédesebb stb)akkor mégjobb.A lényeg,hogy légy természetes,mosolyogj sokat és semmi baj nem lesz.
2008. aug. 11. 22:11
 4/6 anonim válasza:
52%
Öltözz csajszisan, de ne vidd túlzásba, legyél természetes és szerezz vmi jó zenét ami elvonja a stresszelésről a figyelmedet.
2008. aug. 11. 22:37
 5/6 Srapnel ***** válasza:

Mit csinálj? Mondjuk izgulj! Ebben is különbözik attól, amikor a gázcsekket fizeted be a postán. Ez a jó az egészben.

Bátorságod meg azért csak van valamennyi, különben találkozni sem találkoznál vele. Az is lehet, hogy ő legalább annyira izgul, mint Te. Egyébként meg csináld azt, ami eszedbe jut és jól esik, mert ha nem azt csinálod, akkor nem Te kellesz majd neki, ha meg nem tetszik neki az, amit csinálsz, akkor meg úgyis mindegy: nem kell nektek összejönnötök.

2008. aug. 12. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ne izgulj!!! Én srác vok és szerintem a srácok sokkal jobban izgulnak legalábbis én ezzel igy vok.

Mégiscsak ő hívott el, izguljon ő!

2008. aug. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!