Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez hogy néhány csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez hogy néhány csaj ennyire félénk?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akinek állítólag bejövök. Nem tudom biztosan mer mindig más csajokkal üzen, de ők nem mondják meg hogy hogy néz ki, melyik osztályba jár stb. Üzentem neki szóba és levélbe hogy nyugodtan jöjjön oda hozzám nem kell félni de eddig semmi. Ha ennyire fél tőlem akkor egyáltalán miért üzent hogy bejövök neki? Már komolyan eszembe jutott az is hogy a 3 közvetítőcsaj szivat engem. Miért van ez.

Néha a csajok annira hülyék tudnak lenni. Előre is köszi a válaszokat.

2010. jan. 23. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ovodába még mindenki félénk azért.
2010. jan. 23. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
kösz hogy lehülyéztél minket csajokat. mind1. Amúgy a pasik dolga hogy bátor legyen, egy csaj jóhogy félénk. AMúgy nem tudja mit fogsz szólni hozzá, ezért nem mer odamenni
2010. jan. 23. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:

ha üzeni h tetszel neki, de még a nevét sem tudod, akk tuti h valaki szivat...

esélytelen h ilyen emberek léteznek..

2010. jan. 23. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert még tizenévesen nem érzik magukat,20éves nőknek(de a mai világban ritka az ilyen)
2010. jan. 23. 17:16
 5/10 A kérdező kommentje:
az elsőnek üzenem hogy ez nem óvoda hanem szakközépiskola, a másodiknak üzenem hogy ha nem mer odajönni hozzám akk soha nem fogja megtudni hogy tetszik-e nekem
2010. jan. 23. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
érte, én, hogy így sosem fog megismerni, de ő nem érti:D szentem várjaa csodát:)
2010. jan. 23. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
hát elég buta :D szerintem ne foglalkozz ezzel, mert az is lehet, h csak szivatnak.
2010. jan. 23. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megint rádküld valakit, akkor mondd meg, hogy Ha az a bizonyos illető nem jön oda, vagy msn címét meg nem adja, vagy ilyesmi, akkor hagyjon békén.

Azért, mert lehet, hogy szivatnak tényleg, és ne szórakozzanak tovább!!Ha meg tényleg létetik az az illető, akkor e szavak hallatán veheti a bátorságot, vagy legalább valami elérhetőségét megadja.Ha meg békén hagy, nem küld rád senkit, akkor sem vesztettél semmit, mert úgysem mert lépni...tőled meg ne várja el, hogy lépj, mikor még azt sem tudod, hogy ki. (-.-")

17/F

2010. jan. 23. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Csinálj úgy, mint ha lekakkantanád az egészet...persze mond azt, h : "...persze...már rájöttem kiről van szó és tök helyes csaj, de ha nem jön ide önszántából, akkor ..."a többit gondold oda!Ha a csajok megdöbbennek vagy ilyesmi (=szívatnak), aztán ha ügyes vagy, akkor észreveszed, h ez a pár csaj, aki közvetít, egy +1 ismeretlen csajjal dumál, akkor az a hunyó, ha meg nem, akkor szívatnak...de erre ráérzel magadtól is .
2010. jan. 24. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:

TE ODA MENTÉL MÁR HOZZÁ? TALÁN ARRA VÁR GONDOLJA Ő MÁR MEGTETTE AZ ELSŐ LÉPÉST LÁNY LÉTÉRE ÉS .. MOST TE JÖSZ.

MONJUK NEKEM VANNAK OLYAN PASIK AKIK PISZKOSUL JÓKÉPŰEK ÉS MÉG RÁJUK NÉZNI IS ZAVARBA EJTŐ..LÉPJ MOST TE ÉS HA EZEK UTÁN A CSAJ MÉG MINDIG PASSZÍV AKKOR SZIAAAAAAA

2010. febr. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!