Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan ered az az íratlan szabály, hogy a fiúnak kell kezdeményezni? Miért így alakult ez ki?
Őszintén, én csak azért tartom ezt be, mert ez a szokás.
L19
Akkor a Te szövegértéseddel van gond, vagy valami nagy baj van a fejedben. Azt úgy tessék érteni, hogy egy olyan lánnyal nem jönnék össze. Pont az ilyen hozzáállása miatt. Nem csak konkrétan veled. (bár veled sem... :D)
Amúgy meg ha kell neked, kezdeményezz, vagy ne picsogj, hogy álmaid lovagja nem kezdeményez nálad. Nevetséges.
Annyira gáz, amikor egy lány benyögi, hogy ez a pasi dolga... persze aki neki kell, az sose néz rá sem, de hogy megmozdítsa az ügyben akár csak a kisujját is? Ááááá azt neeeeem! Az a férfi dolga...
Kedvesem, majd rájössz... :)
(UI: szerintem szerezz be pár macskát, jó előre, mert te is macskás hölgyként végzed ilyen hozzáállással)
21. hagyjuk ezt szerintem, nekem nincs kedvem magamat ismételgetni, ahogy te ismételgeted saját magad.
22. viszont ebben lehet igazság, így belegondolva...
Van még pár férfi is, akinek van töke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!