Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés

lehet hogy sok hasonló kérdés van már és leróttok miatta de ez van :). csak annyit szeretnék kérni hogy írjatok pár értelmes leszólítást amivel le lehet ismeretlen lányokat szólítani akár akit még elsőnek látok olyat is :). ami jó suli, utcára, szinte bárhova mert hát egy kicsit félénk vagyok és nem nagyon merem meg tudom hogy elkezdeni a dologt utána már szerintem tudnám mondani cska az indítással van problémám. köszönöm a segítséget :)

16/F

2010. jan. 23. 00:07
 1/9 A kérdező kommentje:
ja meg igazából ahány barátnőm volt eddig mindegyikkel úgy volt hogy vagy ők jöttek oda vagy neten ismertem meg és úgy... de ebből elég a saját talpamra akarok állni és ehhez kéne kis segítsék hogy hogyan indítsak :)
2010. jan. 23. 00:14
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
háttőőő,ha jól nézel ki előbb szemezz vele aztán menj oda és mondd neki h szép a szemed:Dde csak ha igaz.vagy meghivhatlak egy forrócsokira??
2010. jan. 23. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
ha nemtucc vmit irj randitanácsadónak jó vok;)
2010. jan. 23. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kezd ezzel: Szia
2010. jan. 23. 07:55
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Valahogy így: Szevasz segíts már ki egy százassal, kocsmában nem adnak több hitelt. :)
2010. jan. 23. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:

ha jól nézel ki pl:szia cica,van gazdád?

suliba:aranyos vagy,szép,cuki(:

vagy nézz valami frappánsat a neten ;)

sok sikert(:

2010. jan. 24. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
szerintem 2szer tarkón vágod és tudni fogja a szitut :D felénk ezt igy csinálják!
2010. jan. 24. 20:58
 8/9 anonim válasza:

hát sztem a "szia cica! van gazdád?" .az csak a könnyen megkapható csajokál jön be .. de mondjuk h ha nekem mondanának ilyet..nem tudom h tetszene-e..

az a lényeg h természetes legyél :D és persze növelned kéne az önbizalmad..de csak mértékkel..az sem jó ha vmi egoista állat leszel xD

csak mikor odamész bízz magadban..mosolyogj :) az már fél siker .

kérd el az msn címét.. tel. számát :D

2010. jan. 25. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Annyira helyzetfüggő! nincsen általánosan használható, mindenbutyitnyitó szuperszöveg. Neked kell érezned, hogy az adott lány milyen lehet, mire reflektálna a leginkább pozitívan. Egy plázacicához nem mehetsz oda, hogy a könyvtárban hagyta a tollát... ahogy a cicás-gazdás-cukivagy szöveg sem jön be egy egyetemistánál.

Szóval a ruházata, a beszéde, a mozgása alapján próbáld meg felmérni a csajt, és költsél valami személyhez szóló nyitányt.

2010. jan. 26. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!