Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is maganyosak vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is maganyosak vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a kerdes az eggyertelmu. Annyira hianyzik magam melle egy no az agyba most, oszebujni romantikazni, beszelgetni egymas karjaba borulva. Egy nagy luzer vagyok, sose lessz olyan csaj aki imadni fog engem, elegem van mar ebbol, az egesz eletkedvem elveszi ez a dolog, ma is banatomban csak alszok.

Friss egyetemista vagyok bulikban vannak jo csajok, csak en nem jarok bulizni. Elegge ellentmondasos a dolog, nagyon kellene egy helyes aranyos csaj, de valahogy felek ettol az egesz dologtol hogy nem mukodne, felek hogy rovid idon belul elvesztenem, es emiatt inkabb nem is ismerkedek ha meg lenne is ra lehetoseg. Ennek megvannak a lelki okai, senkit nem tudok magamhoz kozel engedni.

19/f

2014. okt. 7. 20:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Sose volt nekem se meg baratnom, a kornyezetemben olyan emberek vettek korul akik mindig lehuztak, meg kicikiztek, eleg egy komoly ember vagyok, erzelmeket is nehezen tudok kimutatni, 3 evig voltam egy lanyba szerelmes a tudta nelkul, azutan jott egy masik lany, de az meg jobban letiport, beszelgettunk volt egy kis tapi is vele, de tobb nem. Sokszor irta hogy kedvel de azota mar fel ev eltelt es meg csak egy like-ot vagy szulinapi koszontest se kaptam tole.

Nem is akarok igy elni, a folyamatos banat allandoan. Tok szanalmas ahogy itt sirok meg minden, de ezt senkivel nem tudom es nem is akarom megbeszelni, sot jelen pillanatban egy kis picsogo melegnem tartom magam, vagy legalabb is ez lett belem nevelve, hogyha egy fiu sir meg panaszkodik az meleg, emiatt is ilyen kemenygyerek a megjelenesem, kinek meg a legdurvabb dolgokon se rebben meg a szeme, es csondben turi a fajdalmat

2014. okt. 7. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
tiszta szarok vagyunk. 17f
2014. okt. 7. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:
igen. de lehetne rosszabb is. 19/f
2014. okt. 7. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:

"amúgy lány vagyok, nem félreérteni... mert aztán manapság.

4#es vagyok"

Még jó, hogy írtad ezt, így nem marad el a privátáradat... :D

2014. okt. 7. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
ha esetleg még nagyobb szarok lennénk.
2014. okt. 7. 22:27
 16/18 anonim ***** válasza:
14-es én csak válaszoltam a kérdésre, nem volt hátsó szándékom. :)
2014. okt. 7. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Elhiszem, még lehet, hogy többen is írnának annak a tudatában, hogy fiú vagy... :D
2014. okt. 7. 22:57
 18/18 anonim válasza:
Hát komolyan, ide fogok költözni. Csupa rám szinte mindenben hasonlító felfogású, személyiségű ember. Ugyanez a bánatom, szeretnék már tényleg egy aranyos, kedves lányt, aki valóban szeret, el tudok vele tölteni órákat egymás karjában, támogat és hasonlók. És tényleg, tényleg úgy néz ki, hogy a kicsit visszahúzódóbb, nem bulizós, komolyabb, csendes srácok igényei nagyjából megegyeznek, mert magamra ismertem az előző sorokban. Én viszont azt mondom (a helyzetünk ellenére is), hogy jók vagyunk! Kell a pozitív hozzáállás. Volt szerencsém olyan barátokat szerezni, akik ezt megtanították. Szóval Ti is csak vártok, hogy a világ lépjen, hogy hozzon valakit/valamit, amitől jobb lesz a dolog. Jó látni, hogy nem vagyok egyedül. :D 16/F
2014. okt. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!