Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti engeditek az első randin a fiút, hogy megcsókolyon?
Én nem igazán szeretem első randin a csókot, de nem utasítanám vissza, csak akkor, ha az én részemről 0 a kémia. Szerintem vannak jelek, az arckifejezés, mosoly, legfőképp az érintések, amikből le lehet venni egy férfi számára, hogy megcsókolhatja nyugodtan. Ha úgy gondolja nem, akkor pusziljon arcon, az is aranyos, kedves tud lenni. Nem kell egyből rosszra gondolni egy lánynak, ha nem kap csókot első randin szerintem.
20L
Attól is fugg szerintem h milyen hosszú az a randi, beszelgetes kozbe milyen temakba mentek bele.Ha csak sétáltok, fagyizok meg órákon át beszélgettek ak sztem oké egy csok, de ha csak elmentek megnézni egy filmet, utána hazakisered ak en inkabb nem csokolnam meg meg:)
Remélem tudtam segíteni;)
A második válaszolónak: az okés hogy kijavítod a helyesírási hibát (nem LY, hanem J) mert igazad van, viszont te is rossz, hibás válasszal indokolod azt....:)
Pont hogy J betűt ejtünk, és nem L J-t :)
Ezt hívják hasonulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!