Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek neki is tetszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek neki is tetszem?

Figyelt kérdés
Szokott lenni egy lány azon a buszon amivel járok haza a suliból.. már régebben is néztem észre is vette és mosolygott meg ő is nézett, de már szinte el is felejtettem mert elég rég nem láttam de valamelyik nap megint ott volt, és megint néztem és megint észrevette és ő is nézett aztán szemeztünk de ő kb fél perc után lehajtotta a fejét elbujt a sálába és mosolygott,de aztán megint szemezgettünk. Szerintetek tetszem neki és azért nézett v hát más lehetséges alternatívát nem találok. De ha még 1X látom, hogy szólítsam le?? mit mondjak neki??
2010. jan. 22. 18:53
 1/10 A kérdező kommentje:

elírtam:S

nem neki is tetszem hanem:én is tetszem neki??

2010. jan. 22. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. Mert rusnya vagy.
2010. jan. 22. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek egyértelmű jelek, hogy tetszel neki. Ha van mellette szabad hely, akkor kérdezd meg leülhetsz e. Onnantól sima ügy a beszélgetés. Sok sikert;)
2010. jan. 22. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát... a jelek szerint te is bejössz neki! Menj oda hozzá és mond neki hogy: olyan ismerős vagy nekem, régóta figyellek de sehogy sem tok rájönni, hogy honnan is ismerlek..." Erre ő majd mond valamit és innentől már a tiéd a pálya!
2010. jan. 22. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy "Kő kóla?".
 6/10 anonim ***** válasza:
ötletet sajnos nem tudok adni, de elmondom, hogy velem is történt ilyen már párszor de sajnos én többet nem is láttam őket, úgyhogy mindenképpen lépned kell ha tetszik!-mert egyszer már késő lesz
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

ha van még ötlet írjátok

köszi

2010. jan. 22. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne az ötleteket olvasd, hanem a lánnyal beszélgess már. Összeszeded a bátorságot megszollítod, pl milyen szépen tudsz nézni vagy valami apró kis szöveg, ha ő is benne van az ismerkedésbe akkor simán megy.
2010. jan. 22. 19:34
 9/10 Evelynn ***** válasza:

a van-e szabad hely?-es is jó, meg a de szépen tudsz nézni is. Mondjuk ha mind a 2őt mondod végképp jó :D

nekem biztos imponálna egy ilyen (persze ha bejön az illető)

:D

De akk légy bátor, egy magabiztos, sármos mosolygással még vonzóbb :D

Ha meg netalántán mégse jössz vele össze, no problem :D

sok csaj van még... :D

De bátorság!!! NEhogy már egy pasin ez kifogjon...légy férfi! (még ha nem vagy 18 akk is ... )

:D

18/l

2010. jan. 22. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:

wáá velem is ez történt^^ olyan aranyos az a srác és szerintem én is bejövök neki,mert ő is mindig néz. na mind1.

és a kérdésre visszatérve szerintem is kérdezd meg h szabad ez a hely. és valami sablon dumát ha nyomatsz neki sztem rájön h akarsz valamit^^ de azt ne felejtsd el hogy minnél előbb, mert lehet h ha azt gondolod maghadba ,hogy majd legközelebb..(mert nincs annyi bátorságod) akkor gondolj erre h NEM legközelebb hanem MOST mert lehet h ez az utolsó esély.

2010. febr. 3. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!