Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet köztünk valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet köztünk valami?

Figyelt kérdés
van egy sárc akivel nagyon jól eldumálunk msn-en.ott már bezséltük,h összeillünk meg ilyenek,de ha találkozunk köszönünk aztán semmi beszélgetés.én elég nagyszájú vagyok,de vele nem merek beszélin. na ő is utalt rá de nem tudom mivan. srácok szerotetek akar valamit vagy csak barátként kezel?
2010. jan. 22. 18:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha mondta h összeillenétek, akkor biztos h akar vmit. Egyébként hány évesek vagytok?
2010. jan. 25. 17:35
 12/21 anonim ***** válasza:

Azt írtad h vele nem mersz beszélni..

De ezt h érted??.. Tőle félsz?.. vg a leégéstől?.. vg mitől??

Szerintem minden olyan dologról.. ami a közeletekben van .. lehet beszélni..

Félni nem szabad... és nem is kell..

És szerintem .. sőt úgy látom h biztos .. h jobban szeret mint egy barátot..

Magamból és a közelemben lévőkből kiindulva.. valaki.. szval egy fiú és egy lány.. csak akkor fél a másiktól. h ha szereti.. és nem csak egy barátként..

Merj kezdeményezni. .. és hidd el.. nem veszíthetsz semmit..:)

Én szurkolok nektek:)

2010. jan. 25. 17:50
 13/21 A kérdező kommentje:

nagyon köszi mindenkinek a választ.és am. én 14 ő meg 16.

attól félek h beégek,vagy hogy egy rossz mondat miatt a bartáságnak szakad vége az miatt h ő nem úgy akar velem lenni

2010. jan. 25. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
ha nagyon jóban vagytok akkor ott már van valami.Ha odamész hozzá és elmondod hogy te mit érzel akkor nem fogja leharapni a fejed mert a pasik szeretik ha egy nő határozott.és ha elég jól eldumáltok akkor ott több minden is lehet.de amúgy küldd neked jeleket hogy bejösz neki?
2010. jan. 25. 20:20
 15/21 A kérdező kommentje:
2 értelmű verset,szöveget,sms-t ír
2010. jan. 26. 19:40
 16/21 anonim válasza:
nehogy elmond neki hogy mit érzel.... meg ilyenek (azzal csak azt éred el hogy a haverjai jót röhögnek rajtad, meg hogy cukkolják majd hogy ez van).... csak lazán kezd feloldani a gyereket, kérdezgess tőle meg minden ha meg nem nagyon kezd el beszélni akkor meg színlelj vitát, az általában mindig bejön!!
2010. jan. 27. 01:51
 17/21 anonim ***** válasza:
mik azok a két értelmű versek,szövegek,smsek?
2010. jan. 27. 08:55
 18/21 A kérdező kommentje:

hát most nem írom le,nehogy magára ismerjen az illető:D

de olyat amit úgy is lehet rételemzni,h akar valamit emg úgyis h nem....

2010. jan. 27. 18:24
 19/21 anonim ***** válasza:
ő is regisztrált erre az oldalra?akkor küldd el emailben
2010. jan. 27. 18:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Aaaaah istenem, ez még csak a hatszor tíz a huszonharmadikon sorszámú ilyen kérdés!!! Mindig ugyanaz: 13-15 éves lány egy 14-17 éves sráccal akar összejönni és nem tudja, és azt várja, hogy tökismeretlen emberek pár soros jellemzés után megmondják a tutit. Most mit akarsz? Megerősítést vagy véleményt? És a barátaid akkor mire valók? És komolyan azt hiszed, hogy majd itt megoldást kapsz?

És komolyan azt hiszed, hogy ilyen irányított kérdés után majd azt mondja valaki "nem hagyd a francba félreérted"?

Nem látod hogy már a kérdést úgy tetted fel, hogy sugalld a választ amit hallani akarsz?

Különben meg mire vársz? Hajrá neki és kész! És ha egy fiú kétértelmű sms-t ír, azt mondja, összeillenétek, az ÉPPEN HAJT RÁD, szóval valamit jó lenne visszajelezni.

Másrészről nem tudom, milyen beégni. Leégni le tudsz, vagy égő helyzetbe kerülsz. Beégni... ez olyan, mint amikor vetőhiba miatt keresztbefordul egy töltényhüvely a pisztolyban és beragad? Vagy mint amikor begyullad egy szénbánya? Vagy milyen??

2010. jan. 28. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!