Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek jo pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jo pasi?

Figyelt kérdés

Itt a kornyeken ahol lakom olyan jo csajok vannak de valahogy nem tudom oket megfuzni :S :(

Segitsetek par tanacsot adjatok pls 14F

2010. jan. 22. 16:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Inkább menj tanulni.
2010. jan. 22. 16:15
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
inkább wowozz :D
2010. jan. 22. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Korodból adódóan még nem tudsz jó pasi lenni... Egy csecsemő sem tud jó kosaras lenni, bárhogy is gügyög :D
2010. jan. 22. 16:18
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Várj még 3-4 évet, akkor majd visszatérünk rá. 14 évesen nem tudsz jó pasi lenni öcsi.
2010. jan. 22. 16:18
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Minden lánynak más jön be, így meg még pláne nehéz annak lenni.
2010. jan. 22. 16:22
 6/14 anonim ***** válasza:
kicsit nőj még:)
2010. jan. 22. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
dugj sokat!
2010. jan. 22. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
14 évesen a kocsit tudod max meghúzni:D szegény gyerek. el van tévedve:) amúgy ha csúnya agy ne csodálkozz
2010. jan. 22. 16:26
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

ajj... hagyjátok már.! nem dugni akar hanem egy barátnőt...

am én azt szeretem ha a pasi kedves... nem egy perverz, rámenős barom... és (ezmosthülyénfog hangzanii és nemis mindenki hajlandó rá...) sok mindenkinek jól áll az emo haj... ismerek olyan pasit aki egy senki volt, 'emo' lett és nemtudja levakarni a csajokat... ésnemis csak h van akinek jól áll de még általánosan szeretik is. :)

2010. jan. 22. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
sosem értettem miért vannak annyian oda ezért az emo dologért, ennyi leszbikus lenne ma már közöttünk h erre buknak h egy "férfi" nyilván a korosztályukban még nehezen hivható annak, de mindenesetre ha valaki ennyire feminim, gyakorlatilag egy nő pélóval a lába között? Most nagyon divat s felkapott, nyilván ezért is sokan követik, nade akkor is. Az egy dolog hogy valaki nem kőbunkó tapló férfi, és vannak érzései, kicsivel érzékenyebb, az mind szép és jó, de miért kell nőnek is kinéznie? namind1, ti dolgotok...
2010. jan. 22. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!