Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 közül melyiket választanátok? Megdughatjátok a legtökéletesebben kinéző nőt, vagy randiznárok a leendő feleségetekkel? (lányoknál persze ellenkező nemmel ugyanez)
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 23:45
11/18 anonim válasza:
Én a leendő feleségemmel szeretnék találkozni. Lehet, hogy ez nagyon kis bután hangzik, de én érzem, hogy van valahol, egy aranyos lány akit arra rendelt a sors, hogy az én társam legyen. Már nagyon hiányzik, nagyon magányos vagyok, és nagyon szeretném megtalálni.
24F
12/18 anonim válasza:
Alap.hogy a második nő annyi van mint a bűn de igaz nem hazudós szeretetre képes jószivű.... Aligha max eljátszák mint exem... A
13/18 anonim válasza:
Egy a gond, nincs olyan hogy legtökéletesebben kinéző nő.
14/18 anonim válasza:
Mivel sohasem kellettem a nőknek, ebből kiindulva kétlem, hogy lesz feleségem az elsőt választanám.
Aztán, ha egyszer összejön, akkor legalább azt a pár sexet kiélveztem.
16/18 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés!
"Megdughatjátok a legtökéletesebben kinéző nőt" = a leendő feleség!
17/18 anonim válasza:
Lány vagyok, a leendő férjemet választanám.
18/18 L.Bandita válasza:
Ezek szerint mindenkinek ocsmány felesége van. Ha én is ilyen lennék akkor kiverném a számomra legtökéletesebb alakú nőre, majd elvinném az asszonyt egy étterembe, leinnám magam, bevennék egy viagrát, majd adnék az asszonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!