Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? NŐRE VÁGYOM 14évesen
nemtudom...aki csak marhaságot tud irni mert ennyi idős vagyok az ne írjon...ha nem teccik hogy a 18+os témába írok akkor ne olvasd el és ne kommentelj rá...(szerintem)
(ez alatt főleg arra az óvoda végigkefélős hülyeségre gondoltam...-.-" -meg a szorzótáblásra...nem dugni akarok...egy egyszerű nőt...és egy egyszerű kérdést tettem fel...de sokan ugy tesznek mintha dugótársat keresnék magamnak 14-évesen...arra lehetne ilyen lekicsinylő kommenteket írni de szerintem erre nem...egy egyszerű bnőt akarok...ennyi...és egy normális kérdésben tettem fel... )
Akkor máskor kicsit másképp fogalmazd meg a kérdést: a nőre vágyom ugyanis nem csak szerintem jelent szexuális tartalmat.
De akkor most adok esetleg tippeket is: suliban, szakkörben esetleg találhatsz csajokat. Vagy egy jó tipp: iratkozz be társastánc suliba. Ott sok jó csaj van, kevés a fiú mindig. Alkalom az ismerkedésre, jó szórakozási forma és még táncolni is megtanulsz ami szerintem elég szexis egy pasinál (mármint a későbbiekben). Esetleg nyári táborok, internet.
De azért csak ésszel! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!