Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pattanásos, sok anyajegyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pattanásos, sok anyajegyes lány is lehet szép?

Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mutass képet és elmondom. Jöhet priviben is.
2014. szept. 30. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze
2014. szept. 30. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
mutass pikcsört.
2014. szept. 30. 09:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Természetesen
2014. szept. 30. 10:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én életemet is átkozzák a pattanások és anyajegyem sem kevés van, mégis sokan mondták már, hogy szép vagyok, és lassan kezdem elhinni, úgyhogy szerintem igen :)
2014. szept. 30. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
15%

Csúnya nő az ágyban:

- Drágám! Azért van bennem is valami szép?

- Igen, de mindjárt kiveszem.

2014. szept. 30. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
A pattanások elmúlnak, az anyajegyek pedig nem csúnyák, bár vannak nagyon előnytelenek, de ha nincs olyanod, akkor miért ne lehetnél szép. Képet küldhetsz nekem is, ha szeretnél és akkor nem csak általánosságokat tudok mondani. :)
2014. szept. 30. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Mivel külsődre és kinézetedre vonatkozó kérdést tettél fel, ezért tényleg kép alapján lehetne véleményt mondani. Ha gondolod, elmondom az őszinte véleményemet ha küldesz magadról egy fényképet.

Ha pedig ehhez bátortalannak éreznéd magad, akkor marad az általános, talán közhelyesnek hangzó válasz, egy nő szépségén rengeteget változtat az a mód és természetesség ahogy a személyisége hat ránk. Egy kedves, valóban szerethető lányt akkor is ugyanolyan vonzó lesz a párja szemében, ha netán bőrhibái vannak vagy kevésbé szerencsés genetikai leosztása.

Volt már olyan barátnőm, akinek szintén voltak mitesszerei az arcán oldalt, és igazán nem ez számított, ettől még szerettem őt és nagyon is szép volt számomra. 26/F

2014. szept. 30. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:
A pattanásokat lehet kezelni..
2014. szept. 30. 10:38
 10/11 anonim válasza:
küldj képet magadról :)
2014. szept. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!