Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, hogy kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, egy suliba járunk néha látom szünetben, de énis mindíg a haverokkal vagyok meg ő is a barátnőivel. Ő is szokott nézni, de nem vagyok biztos abban, hogy bejövök neki. Mit mondjak neki? Vagy egyáltalán, hogy menjek oda hozzá, végtére is teljesen idegen. 15 F.
2010. jan. 21. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Szia! Tudsz főzni?
2010. jan. 21. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan menj oda hozzá. És a hangsúly nem a "menj odaá"-n van, hanem a "nyugodtan"-on. Ha szokott nézni, a jeleket küldi, ha nem jönnél be neki, ne aggódj, azt észrevennéd :) Azt várja, hogy lépj. Vagy azt hitted, majd ő fog odamenni hozzád? <o.O> :) Beszélgess vele, a többi már rajtatok múlik! BB
2010. jan. 22. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak hát mindíg a barátnői, mondjam meg nekik, hogy bocsi, de menjetek már el.
2010. jan. 22. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
hívd el a barátnőitől : bocsi lenne 2 perced? mondjuk:D
2010. jan. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!