Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudom mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom mit kellene csinálni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogyan kell egy barátnőt megtartani vagy valami közös programot szervezni. Nekem ez furcsa, lehetetlennek tűnik ezt akár csak pár alkalommal is megtenni.
2014. szept. 28. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Pedig nem olyan nehéz. Persze ha már van barátnőd, csak szerezni nehéz, főleg ha ronda az ember.
2014. szept. 28. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Naponta elégísd ki többször
2014. szept. 28. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Embereknek vannak szellemi, testi, lelki igényei.

Ha valakit szeretünk, akkor igyekszünk ezek többségét kielégíteni.

Minél jobban megfelelsz a támasztott, elvárt igényeknek, valószínűleg annál hosszabb lehet a kapcsid vele, mert nem lesz oka, hogy 'lecseréljen'.

(hacsak nem jön egy harmadik, aki többre képes)

2014. szept. 28. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:

2014. szept. 28. 09:43
 5/6 Hanariko ***** válasza:
Kedvesnek, udvariasnak lenni, tudom sokan azt gondolják, hogy ez már nem divat meg, "jaj a bunkók kellenek mindenkinek", de nem. Max. egy részének a lányoknak. De hiszem, hogy a többségnek még mindig értelmes, intelligens, kedves pasi kell. De elsősorban magadat kell adnod, hiszen abba kell, hogy beleszeressen a lány, nem egy megjátszott műmájerbe. De persze attól, hogy kedves, értelmes vagy, még nem fog mindenki a nyakadba ugrani, akkor sem, ha nem vagy ronda. Nem tetszhet mindenki mindenkinek, ahogy Neked sem tetszik gondolom minden lány, aki kicsit is értelmes, kell a vonzalom. De ha valaki tényleg megtetszik és beleszeretsz, szerintem ösztönösen jön az, hogy jót tegyél neki. És ami nem feltétlen "szükséglet" hogy mondjuk vegyél neki virágot, közös program lehet egy egyszerű séta, beszélgetéssel, ahol még jobban megismeritek egymást.
2014. szept. 30. 11:23
 6/6 Hanariko ***** válasza:
Most ezt a "nem vagy ronda" dolgot kissé durván fogalmaztam, de csak hogy rövid legyek. Ugyanis mondják, hogy ronda ember nincs. Nem mindenki világszépe, de mindenkihez van hozzá illő pár. :)
2014. szept. 30. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!