Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem undorító a csók?
Figyelt kérdés
Persze, szívesen megcsókolnám a lányt aki tetszik, de egy unszimpatikus egyeddel ezt elképzelve ez kicsit furcsa.
A nyálunk keveredik, a nyelvek összeérnek, ez szép és jó lenne, de csak olyan emberrel, akibe fülig szerelmes vagyok. 20/F
2014. szept. 27. 22:29
1/10 anonim válasza:
Normális esetben azzal csókolózunk, akit kívánunk.
2/10 anonim válasza:
Bizony :) Egymásra kell hangolódni ehhez, nem akárkivel történik meg.
3/10 anonim válasza:
Ha megvan a kémia, akkor tudhatod, hogy nem kellemetlen. Vad idegenekkel, pedig nem szokásom.
4/10 A kérdező kommentje:
Kell egy szintű bizalom, hogy megismerjem a gondolatait. Buliban odamenni valakihez, és azzal csinálni... soha.
2014. szept. 27. 22:33
5/10 anonim válasza:
Régebben én is így voltam vele, de már megváltozott a véleményem.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 De ez így olyan, mint a horgászatban a gereblyézés. Lehet, hogy eredményes, de k*rvára semmi élvezet nincs benne. :D
2014. szept. 27. 22:36
8/10 anonim válasza:
Van akinek van, van akinek nincs, ti sem fogjátok erről meggyőzni egymást :)
9/10 anonim válasza:
Ha idegen, nekem még az is taszító, ha a buszon pl. hozzámlapul. Akkor is, ha nem büdös, beleér a privát szférámba.. Bulizni is ezért nem járok, egyszet voltam, spontán srác odadörzsölte a büszkeségét a hátsómhoz,mikor magához ölelt, stb... Nekem ez túl közeli. Magánéletben persze nrm vagyok ilyen rideg, ott szinte minden belefér, nemhogy a csók. :) De hogy hogy tud valaki undor nélkül ribiskedni, vagy egyéjszakásba belemenni önként(tehát nem, mint hivatásos),főleg józanul, arról lövésem sincs.
18l
10/10 anonim válasza:
Undorító bizony: főleg egy olyan valakivel, aki nem mos fogat, cigizik vagy egyéb műveletet végez/nem végez a szájával kajálás és piáláson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!