Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagy hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy hülyeség lenne? 15/F

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy lány, aki nagyon tetszik nekem és ezért randira szeretném hívni, csak az a baj, hogy őneki viszont nem valószínű, hogy tetszek. Tehát nem utál vagy ilyesmi, csak nem nagyon ismer. Még nagyon beszélgetni sem beszélgettünk. De, szerintetek ezek ellenére elhívjam? Vagy mit tegyek? Léci, segítsetek. :) Nagyon fontos lenne. :D előre is köszi, a válaszokat. :D

2014. szept. 25. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
házi nyúlra nem lövünk!
2014. szept. 25. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
De, akkor nagyon tetszik... :D Jó, egy kicsit egyetéretek veled, de akkor hol és hogyan csajozzak? :D Az osztály a leg kézenfekvőbb. :D
2014. szept. 25. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
*akkoris
2014. szept. 25. 18:25
 4/6 anonim válasza:

hat ha megprobalod nem lesz semmi nagy baj. 15 vagy. 2 ev es elfelejtik, meg ha nagyon be is egsz.

Amit ketlek, mert az irasodbol leveve egesz jo pofa gyerek vagy :) probald meg es legy onmagad ;)

2014. szept. 25. 22:18
 5/6 anonim válasza:
Probat minden meger es tenyleg irasodbol itelve nagyon cukika vagy
2014. szept. 29. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:

normális lányok, ha valakit nem ismernek nagyon, csak látásból, akkor nem hajtanak rá. Úgy értem, hogy a nőkbe eredetileg az van kódolva, hogy inkább a belső értékekbe szeretnek bele, amíg meg nem ismer, nincs hogy megtetsszél neki. Mondom.... ez a normális... a mai világban viszont ritkaság a normalitás.

Szóval szerintem ha tudod, hogy csak azért kerül és nem vesz számba, mert nem ismer annyira, akkor semmi akadálya, hogy te odalépj hozzá, és elkezdjél ismerkedni vele. Másrészt meg ne randira akard elhívni, hanem eleinte csak lógjatok együtt, parkban, múzeumban, akár úgy is hogy nem vagytok kettesben. Úgy kevésbé fogja magát kényelmetlenül érezni, hogy "Úristen, udvarolnak", de idővel lehet, hogy már ő is fogja keresni a társaságod, s lassan lassan dűlőre juttok, s beszélhettek meg randit is.

Nem tudom... én már 23 vagyok, de ahányszor láttam fiúkon, hogy komolyan érdeklődnének, jött, hogy elfussak, viszont amíg csak úgy cél nélkül jókat beszélgettünk, akár kettesben is lógva, nem volt bajom.

De mondom, mindenki más, s mielőtt többet akarnánk egymástól, érdemes előbb alaposan megismerkedni.

2014. szept. 30. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!