Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy hülyeség lenne? 15/F
hat ha megprobalod nem lesz semmi nagy baj. 15 vagy. 2 ev es elfelejtik, meg ha nagyon be is egsz.
Amit ketlek, mert az irasodbol leveve egesz jo pofa gyerek vagy :) probald meg es legy onmagad ;)
normális lányok, ha valakit nem ismernek nagyon, csak látásból, akkor nem hajtanak rá. Úgy értem, hogy a nőkbe eredetileg az van kódolva, hogy inkább a belső értékekbe szeretnek bele, amíg meg nem ismer, nincs hogy megtetsszél neki. Mondom.... ez a normális... a mai világban viszont ritkaság a normalitás.
Szóval szerintem ha tudod, hogy csak azért kerül és nem vesz számba, mert nem ismer annyira, akkor semmi akadálya, hogy te odalépj hozzá, és elkezdjél ismerkedni vele. Másrészt meg ne randira akard elhívni, hanem eleinte csak lógjatok együtt, parkban, múzeumban, akár úgy is hogy nem vagytok kettesben. Úgy kevésbé fogja magát kényelmetlenül érezni, hogy "Úristen, udvarolnak", de idővel lehet, hogy már ő is fogja keresni a társaságod, s lassan lassan dűlőre juttok, s beszélhettek meg randit is.
Nem tudom... én már 23 vagyok, de ahányszor láttam fiúkon, hogy komolyan érdeklődnének, jött, hogy elfussak, viszont amíg csak úgy cél nélkül jókat beszélgettünk, akár kettesben is lógva, nem volt bajom.
De mondom, mindenki más, s mielőtt többet akarnánk egymástól, érdemes előbb alaposan megismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!