Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim, mit hogyan csináljak?
Sziasztok.Pénteken lesz az első randim és nem tudom,hogy mit hogyan kellene csinálnom.Tudni kell rólam,hogy viszonylag visszahúzódó személyiség vagyok,általában csak olyan emberek közt tudom jól érezni magam és elengedni magam akiket már jól ismerek,de egy idegen társaságban nem tudom elengedni magam.Mások szerint átlagnál jobban nézek ki,de én mindig megtalálom magamban a legkisebb hibát is,és ez nagyon rossz hatással van az önbizalmamra.Első randin mire figyeljek oda?Mi az amit szabad és mi az amit nem szabad csinálni?
16 F
Szia!
Hát ha visszahúzódó vagy, akkor már hátránnyal indulsz. A lányok azokat a férfiak típusú pasikat keresik, akiknek az a jellemzőjük, hogy megfelelő önbizalommal rendelkeznek, kihívást jelentenek, és irányító típusúak, szóval akik mellett nőknek érezhetik magukat. Ha bizonytalan és félénk vagy, akkor nem fogsz vonzónak tűnni, így nagy esély van rá, hogy be kerülsz a "Legyünk csak barátok kategóriába"...
Nos, figyelj! Először is próbáld tudatosítani, hogy ha randizik veled, akkor téged választott. Választhatott volna mást is, de valamilyen oknál fogva téged választott, és veled fog találkozni, nem pedig mással. A társaságában próbálj vele úgy beszélni, mintha egy közeli ismerőssel beszélgetnél. Legyen saját véleményed, ugyanakkor próbálj hasonlóságokat és közös tulajdonságokat találni, ez nagyon fontos! Próbáld elengedni magad és élvezni a helyzetet, hiszen randin vagy, nem pedig egy olyan dolgozatot írsz, amire nem készültél. Így oldod a lány feszültségét is. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!