Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek, tanácsok? (Ilyenkor mit lehet tenni? )
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy már régóta tervezgetek egy beszélgetést a fiúval, aki tetszik nekem. Szóval, úgy egy hete kőkeményen el is határoztam, hogy namostaztán biztos, hogy beszélni fogok benne. Szilárd "voltam", még magam is meglepődtem, hogy ilyen nyugodt vagyok, mert általában a legizgulósabbak közé tartozom... :) Egyik reggel ott jött el mellettem a suliban, már kész is voltam odamenni hozzá, és olyan volt, mintha a gyomromban egy orbitálisan nagy követ tartanék, nem tudtam mozdulni, és ez ugyanannyira meglepett, mint a korábbi nyugalmam. Későbbi szünetekben is próbálkoztam, de egyre "rosszabb" lett... :S Mit tegyek, hogy végre rábeszéljem magam a személyes beszélgetésre? Légyszi segítsetek! :) 15/L2010. jan. 20. 16:13
1/8 A kérdező kommentje:
jah, légyszi az msn-es megoldást ne írjátok. :)
2010. jan. 20. 16:19
2/8 anonim válasza:
Túlságosan rágörcsölsz a dologra. Ne úgy készülj rá, hogy azért akarsz beszélni vele, mert tetszik, hanem úgy, hogy egyszerűen meg akarod ismerni, szóba akarsz állni vele, hogy megtudd, kicsoda-micsoda, mivel tölti az idejét, stb., tehát mintha egyszerűen csak barátkozni akarnál. Ez menni fog minden gond nélkül. Később aztán már mehet a többi is. :)
3/8 anonim válasza:
Valami kitalált ürüggyel szólítsd meg, aztán kezdésnek csak simán dobj fel valami tök átlagos témát. Ha nem egy szerencsétlen, szófukar alak csak jó sülhet ki belőle. sok szerencsét
4/8 anonim válasza:
Hát biztos,hogy izgulni fogsz a beszélgetés előtt. Ne úgy kezdj el vele beszélgetni,hogy rákészülsz és már agyon stresszeled magad hanem próbálj meg spontán elkezdeni beszélgetni pl. suliban kézimeccsen véletlen mellé keveredsz vagy a büfében vagy ilyenek
5/8 A kérdező kommentje:
Hát, igazából nekem konkrét okom van a beszélgetésre, és azt szeretném megejteni, tehát nem hozhatok fel spontán témát.. És nem értitek (bocs, de így van): arra kérdeztem rá, hogy mit lehetne ellene tenni, ezt a blabla szöveget mindenki írja, de kíváncsi lennék, ez magától kinek nem jut eszébe... :S mind1..:)
2010. jan. 20. 16:27
6/8 anonim válasza:
Akkor b*zdmeg, ne izgulj és kész. Az emberek segíteni akarnak egy gyáva szerencsétlennek, erre lebaszod őket. Gratulálok.
7/8 A kérdező kommentje:
neked se lesz nagyobb bajod :) de nem ám :)
2010. jan. 20. 16:43
8/8 anonim válasza:
Hát, ha van pár éved, akkor kezdj el színi iskolába járni ott kinevelik belőled ezt a parát. Vagy előtte hívj randira random 10 pasit az utcáról, utána garantáltan megvastagszik a bőr az arcodon x) Ne haragudj, de erre nem lehet mit mondani =D Ha fogod magad és elkezded utána már könnyebb lesz. De ha mondjuk szoktatok együtt bulizni, akkor ha iszol előtte 1 keveset (hangsúlyoznám, hogy keveset), akkor talán könnyebben fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!