Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tippek, tanácsok? (Ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek, tanácsok? (Ilyenkor mit lehet tenni? )

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy már régóta tervezgetek egy beszélgetést a fiúval, aki tetszik nekem. Szóval, úgy egy hete kőkeményen el is határoztam, hogy namostaztán biztos, hogy beszélni fogok benne. Szilárd "voltam", még magam is meglepődtem, hogy ilyen nyugodt vagyok, mert általában a legizgulósabbak közé tartozom... :) Egyik reggel ott jött el mellettem a suliban, már kész is voltam odamenni hozzá, és olyan volt, mintha a gyomromban egy orbitálisan nagy követ tartanék, nem tudtam mozdulni, és ez ugyanannyira meglepett, mint a korábbi nyugalmam. Későbbi szünetekben is próbálkoztam, de egyre "rosszabb" lett... :S Mit tegyek, hogy végre rábeszéljem magam a személyes beszélgetésre? Légyszi segítsetek! :) 15/L
2010. jan. 20. 16:13
 1/8 A kérdező kommentje:
jah, légyszi az msn-es megoldást ne írjátok. :)
2010. jan. 20. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Túlságosan rágörcsölsz a dologra. Ne úgy készülj rá, hogy azért akarsz beszélni vele, mert tetszik, hanem úgy, hogy egyszerűen meg akarod ismerni, szóba akarsz állni vele, hogy megtudd, kicsoda-micsoda, mivel tölti az idejét, stb., tehát mintha egyszerűen csak barátkozni akarnál. Ez menni fog minden gond nélkül. Később aztán már mehet a többi is. :)
2010. jan. 20. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Valami kitalált ürüggyel szólítsd meg, aztán kezdésnek csak simán dobj fel valami tök átlagos témát. Ha nem egy szerencsétlen, szófukar alak csak jó sülhet ki belőle. sok szerencsét
2010. jan. 20. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát biztos,hogy izgulni fogsz a beszélgetés előtt. Ne úgy kezdj el vele beszélgetni,hogy rákészülsz és már agyon stresszeled magad hanem próbálj meg spontán elkezdeni beszélgetni pl. suliban kézimeccsen véletlen mellé keveredsz vagy a büfében vagy ilyenek
2010. jan. 20. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát, igazából nekem konkrét okom van a beszélgetésre, és azt szeretném megejteni, tehát nem hozhatok fel spontán témát.. És nem értitek (bocs, de így van): arra kérdeztem rá, hogy mit lehetne ellene tenni, ezt a blabla szöveget mindenki írja, de kíváncsi lennék, ez magától kinek nem jut eszébe... :S mind1..:)
2010. jan. 20. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor b*zdmeg, ne izgulj és kész. Az emberek segíteni akarnak egy gyáva szerencsétlennek, erre lebaszod őket. Gratulálok.
2010. jan. 20. 16:33
 7/8 A kérdező kommentje:
neked se lesz nagyobb bajod :) de nem ám :)
2010. jan. 20. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha van pár éved, akkor kezdj el színi iskolába járni ott kinevelik belőled ezt a parát. Vagy előtte hívj randira random 10 pasit az utcáról, utána garantáltan megvastagszik a bőr az arcodon x) Ne haragudj, de erre nem lehet mit mondani =D Ha fogod magad és elkezded utána már könnyebb lesz. De ha mondjuk szoktatok együtt bulizni, akkor ha iszol előtte 1 keveset (hangsúlyoznám, hogy keveset), akkor talán könnyebben fog menni.
2010. jan. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!