Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás vele. Tanácsok?
hát igazából nem azt mondom,hogy kezdő vagyok,de azért nem vagyok profi se a pasikkal kapcsolatban.
van egy srác aki nagyon tetszik,én is tetszem neki,becézgetjük egymást és jövőhéten fogunk találkozni.a gond csak az,hogy facebook-on szoktunk inkább beszélgetni,ott mindenről tudunk.(de hát ezzel elég sokan így vagyunk.) élőben mindig csak inkább egy-két mondat erejéig.de most úgy érzem,hogy muszáj összejönnöm vele,mert már 6hónapja tetszik és végre itt az alkalom.ha valaki tud, akkor adjatok légyszi tanácsokat,nem a csók terén,hanem úgy beszélgetés témában,vagy esetleg abban,hogy mikor lenne alkalmas smárolni vele.ja igen,mert,hogy úgy lesz,hogy a tesójához megyek fel és akkor ő is ott lesz.és én szeretnék beszélni vele.csak nem tudom,hogy lenne ez alkalmas.egyébként ez olyan elbúcsúzás-féle lenne,(ha nem lesz belőle komolyabb),mert a nyáron amúgy nem találkoznánk.lehetőleg normális válaszokat.köszi.:)
Így tényleg nehéz bármit is írni!
Ha facén tudtok beszélgetni akkor élőben is!Fél éve tetszik szóval gondolom nem 2 napja beszélgettek!nyugi,ad önmagad és nem lesz semmi baj!Max ha nem tudtok beszélgetni a tesója miatt vagy más miatt hívd el este sétálni vagy valami!:)
köszönöm aranyosak vagytok.igazából én is úgy vagyok vele,hogy lehet,hogy most sem lép,de azért nagyon reménykedek,hogy így lesz.
ja és az utcsó hozzászólónak:
próbáltam már elfelejteni többször is, de nem sikerült. lehet,hogy úgy más lesz,ha nem látom egész nyáron, de nehéz egy feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!