Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehet annak, ha esetleg visszautasít?
Figyelt kérdés
2 napja buli után egy srácnál aludtam, nem feküdtem le vele. Tényleg csak beszélgettünk, csókolóztunk és reggel kicsit "játszadoztunk".
Úgy döntöttem várok holnap estig, ha addig nem jelentkezik, akkor írok neki én és elhívom valahova.
Azt tudom, hogy külsőre tetszettem neki. Szerintetek mennyi esély van, hogy ezek után visszautasít?
2014. szept. 21. 18:14
1/1 anonim válasza:
Ha külsőre tetszel neki kétlem hogy visszautasítana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!