Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lettek ilyen körülményes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyen körülményesek a férfiak párkapcsolatok/ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
Önbizalomhiány, tehetetlenség, frusztráltság... stb
2014. szept. 20. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Média agymosás, negatív tapasztalatok.
2014. szept. 20. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Tudod miért?Mert manapság csak az a jó a nőknek,aki jóképű,izmos.Akkor szerinted akik nem ilyenek,azok mit csináljanak?

Én például több mint 8 éven keresztül próbálkoztam sokféleképpen és sok lánynál/nőnél.Az eredménye egy nagy semmi lett,egyfolytában csak a visszautasítást kaptam ennyi időn keresztül,és ráadásul beszélgetni is alig akarnak leállni velem,mert nem vagyok az az ideál "helyes gyerek akire vágynak...

Ezért.

2014. szept. 20. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Teljesíthetetlen elvárások, ideál egy személyben

Média agymosása

Családi háttér

Barátok nyomása

szerintem ezek. Na jó bulit mindenkinek mára. ;)

2014. szept. 20. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, hogy a barátaim mindig valamilyen állat vagy többféle állat párzási szokásairól beszélnek mielőtt odamennék valakihez. Attól egy kicsit elmegy a kedvem. És többnyire a negatív tapasztalatok miatt. Sokat utazok és nem vagyok mindig leakasztható a falról, ez megjegyzem végül is érthető módon sok nőnek nem tetszik. Ezért nem nagyon voltak igazán tartós kapcsolataim, ezért inkább már nem is próbálkozom. Meg gyáva is vagyok. Szerintem ez sokaknak benne van a pakliban. És az első csajozási kísérletem elég megalázóra sikerült, ez is sokat nyom a latba. Tudom ezek az én hátráltatóim, de más nevében nem nyilatkozhatom, de gondolom mások is vannak hasonló cipőben.
2014. szept. 20. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A nők miatt!
2014. szept. 20. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Lényegében gyávaság, és rossz kommunikációs készség miatt, meg persze önbizalomhiány. Ha az ember jól érzi magát, tud kommunikálni, és nem fél akkor nem is sülhet el rosszul egy próbálkozás.
2014. szept. 20. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Mert már elég sokszor hallottam nőktől, hogy nekik mindig többen udvarolnak egyszerre és ő kedvére válogathat, neki ez "kijár". Az ilyen nőktől meg jobb távol maradni, mert jó vége sosem lesz.

A másik amikor sosem elég jó a partner, mindig cserélik, mert szintén megtehetik aztán panaszkodnak folyamatosan, hogy minden pasi egy dög.

Rossz tapasztalatok: pl. a rokonaim barátnőitől, feleségeitől kiráz a hideg. Anyagiasak(új drága sütőre azt mondja ki kell dobni, mert a grillező nem elég nagy benne + a többi hasonló szövegük), siránkoznak(nagyon jól állnak anyagilag meg szerencsések is az életben, de mindig sír, hogy éhezik alig bír megélni meg a gyerekeinek is milyen rosszul megy..na persze), ostobák(próbálják egymás ellen fordítani az embereket, de olyan dedó szinten, hogy az már szánalmas még jó, hogy szinte soha nem szoktam velük találkozni), üres fecsegések mindenről vagy nem létező dolgokról, stb.

És az ismerőseim nagy része ilyen aki meg nem az meg már évek óta a párjával van. Ha a legapróbb jel is utal arra, hogy egy nő ilyen akkor inkább elkerülöm. Fölösleges összejönni valakivel csak azért, hogy legyen valakim, hát ha megváltozik, vagy esetleg csak a szex miatt.

Ha bizonyos szempontból nem olyan, mint én belsőleg akkor úgyse működne sokáig a dolog. Inkább akkor a magányt választom, de több olyan nőből nem kérek aki elkezd rongynak nézni meg hülyének.

Haveromnak sikerült mondjuk sok év után egy igazi párt találnia, azt is észre lehet venni ha valakivel passzoltok, még ha tapasztalataim szerint kevés esélyem is van rá, hogy találkozom egy ilyen nővel.

2014. szept. 20. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:

A környezetemben 10ből pasi akinek bnője van, az 30 éves korára eladósodik. Nekem milyen élet nem kell, adósság meg főleg nem!

Inkább lemondok a nőkről.

25F

2014. szept. 20. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Rossz múlt (nekem legalábbis)
2014. szept. 21. 01:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Félnek a pofára eséstől.
2014. szept. 21. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!