Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy srác így vall szerelmet ezekkel az előzményekkel ti mit mondanátok, hogy vennétek, jónéven?
Figyelt kérdés
Ha egy srácnak enmadtok egyértelmű jelet arról h bejön nektek ...nemkezdtek szemezni stb... De jóban vagytok ,nevettek együtt az jó jel szeirntem.
Mostanában viszont kezdtem hasonlítani egy barátomra ami nemtetszett senkinek. Elkezdett rugdosni,ütögetni...Nemtudom miért:S!Most megint énvagyok én nevetünk stb és nektek hogyesne ha msn-en eg srác ezt küldené így?
figyelj azon gondolkoztam hogy összzekéne jönnünk mert szerintem összeillünk és a pofontól meg a rugásoktól erre a gondolatra terelted az agyam :D
Mit gondoltok??
SOS VÁLASZOKATT!!!
2010. jan. 19. 20:35
1/9 A kérdező kommentje:
Az egy srácon magamat értem:) És a helyesírásio bibákért bocsi de sürgős :S
2010. jan. 19. 20:36
2/9 A kérdező kommentje:
S.o.s segítséég lécci nagyon sürgős lenne
2010. jan. 19. 20:38
4/9 A kérdező kommentje:
ki*baszlak csak segíts :D...ááá s.o.s
2010. jan. 19. 20:45
5/9 anonim válasza:
1, Normálisan fogalmazz mert totál értelmetlen!
2, Ki ütött meg kit?
6/9 A kérdező kommentje:
ő ütött engem
2010. jan. 19. 20:46
7/9 anonim válasza:
jaaaaa, értem már. Ez a szöveg, hogy "össze kéne jönnünk" ez nekem nem jönne be. Meg összejönnél egy csajjal, aki már megvert?? :D 22/L
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem igazán nőies viselkedés.Án lehet összejönnék vele,de nem mutogatnám senkinek,utcára se mennék vele.Ha srác lennék.
23/L
9/9 anonim válasza:
gyere vele össze, akkora baj nem lehet balőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!