Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élveztem az első csókot:o kicsi vagyok még hozzá, kinövöm? 16/L
Figyelt kérdés
Először csókolóztam életemben, és egyáltalán nem élveztem... Nagyon fura érzés volt, nem is akartam mégegyszer...
Kinövöm majd ezt vagy mit csináljak??
2014. szept. 17. 18:44
2/7 anonim válasza:
Olyannal csináltad, aki iránt vannak érzelmeid?
3/7 anonim válasza:
Lehet h nem voltál belé igazán szerelmes. Velem is ez volt és a következő barátommal jó volt :)
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, első szerelem volt...
Lehet hogy csak túlparáztam nem tudom...
2014. szept. 17. 18:47
5/7 anonim válasza:
hát azt se csinállja elsőre mindenki profi szinten, lehet csak sok volt a bénázás azért nem élveztétek :)
6/7 anonim válasza:
Én sem élveztem kifejezetten, de attól még jó emlék. Később még élvezheted, akár vele mert rájössz / rájöttök, hogyan jó, vagy mással, mert lehet csak az aktuális barátoddal nem élvezed.
7/7 anonim válasza:
Ez talán azért van, mert egy ajak ha érintkezik egy másikkal, még nem fog történni semmi. Könyörgöm, ennyi erővel megcsókolhatod a saját kezed, az is ugyanúgy érintkezik az ajkaddal, mégsem fogsz különleges dolgot érezni. Mégis mit vártál? Mi történjen? Nem csoda hogy nem élvezted, ha nem volt mit élvezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!