Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lovardába járó lányok miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovardába járó lányok miért?

Figyelt kérdés
Nagyképűek?
2014. szept. 17. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos a lovasok és a vitorlázók közt van a legtöbb sznob és/vagy bunkó, ez tény. Legtöbben még tinik és azt hiszik, h attól mert egy 700 kg-os állatot az akaratuk alá kényszerítenek, jelent valamit. Idővel benő a fejük lágya. :)
2014. szept. 17. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezért van az hogy mikor lovagoltam,hercegnőnek éreztem magam ?!*.* :D

Nem lovaglok,de sokszor ültem már lóháton.

2014. szept. 17. 14:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Jah két ilyen 18 éves csajjal is ismiztem, egyikbe ku.va szerelmes vagyok. De valóban bunkó,és hercegnőknek hiszik magukat minimum.
2014. szept. 17. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Reméljük elmúlik a szerelem. Valószínűleg szép is a lány, és a szép emberek mindig mindenhol pozitív hozzáállásban részesülnek, és elkezdik sokra tartani magukat, ami jogos is. Neked is jóképűnek kellett volna születned, és akkor ma reggel azzal a szép lovas lánnyal ébredhettél volna.
2014. szept. 17. 14:42
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem ezen múlik mert jóképű vagyok! Haha

És olvastam a leveled, nem áll szándékomban elmondani kik ők és melyikbe járnak.

2014. szept. 17. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:

2-ik vagyok..és én is 18 :D

Hát mi márcsak ilyenek vagyunk..

Szerintem azért mert még fiatalok vagyunk..bevallom.És szeretem még mindig ha körülöttem forog a világ,ennyi.

2014. szept. 17. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Én lovagolok, de nem tarom magam bunkónak (mások se mondták még), sőt. Nagyon nem szeretek megbántani másokat.. nekem is van negatív véleményem egyes emberekről, de ezt soha nem kötném az orrukra, mivel én nem akarok veszekedést kezdeményezni... nem is érzem azt hogy én feljebbvaló lennék, viszont azt nagyon nagyon nem bírom ha valaki azt meri nekem mondani hogy "jaj ez tök könnyű sport, csak ülsz a lovon oszt' visz, ezt én is meg tudnám csinálni"....-_-" (ilyenkor el szokott bennem pattani valamixD) na azért ez ennél sokkal összetettebb dolog amiről tudnék tartani egy kiselőadást, de ebbe inkább most nem mennék bele...

Viszont tény és való, vannak elég nagyszájú lovasok is..

2014. szept. 17. 15:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Kifogtam a nagyszájúak krémjét.

Sose mondanám hogy nem sport,még olyan szexik lóháton a csajok.

2014. szept. 17. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Én tudom hogy nem mondtad, nem is rád értettem. Csak sokan szokták nekem ezt mondani, és ezen eléggé fel tudom húzni magam (mert ne szólja már le ezt a sportot ha nem ért hozzá), de ezt nem mutatom ki, csak veszek egy mély levegőt és inkább témát váltok:) ezt se rád értettem!!:)

Amúgy hogy érted hogy a "nagyszájúak krémje"?

2014. szept. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!