Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovardába járó lányok miért?
Ezért van az hogy mikor lovagoltam,hercegnőnek éreztem magam ?!*.* :D
Nem lovaglok,de sokszor ültem már lóháton.
Nem ezen múlik mert jóképű vagyok! Haha
És olvastam a leveled, nem áll szándékomban elmondani kik ők és melyikbe járnak.
2-ik vagyok..és én is 18 :D
Hát mi márcsak ilyenek vagyunk..
Szerintem azért mert még fiatalok vagyunk..bevallom.És szeretem még mindig ha körülöttem forog a világ,ennyi.
Én lovagolok, de nem tarom magam bunkónak (mások se mondták még), sőt. Nagyon nem szeretek megbántani másokat.. nekem is van negatív véleményem egyes emberekről, de ezt soha nem kötném az orrukra, mivel én nem akarok veszekedést kezdeményezni... nem is érzem azt hogy én feljebbvaló lennék, viszont azt nagyon nagyon nem bírom ha valaki azt meri nekem mondani hogy "jaj ez tök könnyű sport, csak ülsz a lovon oszt' visz, ezt én is meg tudnám csinálni"....-_-" (ilyenkor el szokott bennem pattani valamixD) na azért ez ennél sokkal összetettebb dolog amiről tudnék tartani egy kiselőadást, de ebbe inkább most nem mennék bele...
Viszont tény és való, vannak elég nagyszájú lovasok is..
Kifogtam a nagyszájúak krémjét.
Sose mondanám hogy nem sport,még olyan szexik lóháton a csajok.
Én tudom hogy nem mondtad, nem is rád értettem. Csak sokan szokták nekem ezt mondani, és ezen eléggé fel tudom húzni magam (mert ne szólja már le ezt a sportot ha nem ért hozzá), de ezt nem mutatom ki, csak veszek egy mély levegőt és inkább témát váltok:) ezt se rád értettem!!:)
Amúgy hogy érted hogy a "nagyszájúak krémje"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!