Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok randizás témában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok randizás témában tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

19/F vagyok. Szóval van egy lány. Beszéltünk már párszor, de még szinte semmit nem tudok róla. Nekem ő a nagybetűs, visszahúzódó, odabújós :)El akarom vinni moziba, meg akarom ismerni.

Hagyjam, hogy ő fizesse a jegyét és én majd hívjam meg valamire?

Az a baj, hogy olyan rég randiztam már, hogy azt sem tudom mit kellene majd tennem.

2014. szept. 16. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2014. szept. 16. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
21, de én fiatalabbnak gondoltam, valószínűleg azért, mert nem túlzottan magas :D
2014. szept. 16. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én havercsajnak is szoktam fizetni. Nálam ez alap hogy egy lánynak fizetek. De nem tudom hogy ez másnál hogy van.
2014. szept. 16. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Első randira szerintem ne moziba vidd, főleg ha visszahúzódó, ott nem tudtok beszélgetni, plusz ugye a mozi az a tipikus randihelyszín, ahol gyakorlatilag bármi megtörténhet, és ezt szerintem nagyrészt a lányok is tudják, egy visszahúzódó lány esetleg meg is ijedhet, hogy csak ki akarod használni. Amúgy ha te hívod el őt valahová, akkor neked illik fizetned, max. ha később úgy alakul, akkor ő esetleg felajánlja, hogy felesben álljátok a költségeket. Üljetek be valahová, utána esetleg egy séta, a többit majd meglátjátok. Sok sikert.
2014. szept. 16. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fizesd te a mozijegyet.
2014. szept. 16. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:

A visszahúzódót nem úgy értettem. Szeret beszélni, csak nem az a kicsapongó tinip.csa. Nem tudom, én jobbnak látom a mozit.

De majd még gondolkozom rajta. Köszi a segítséget :)

2014. szept. 16. 20:10
 7/7 anonim válasza:
Mindenképp mondd neki, hogy te fizeted. Én soha nem szoktam engedni h első randin mindent a fiú álljon, de jó érzés hogy a szándék meg volt benne. 22L
2014. szept. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!