Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet elfogadni azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni azt, ha az ember sosem érhet fel azokhoz a lányokhoz, akik igazán tetszenek neki?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondanám,hogy akkor érd be kevesebbel,ám ez nem ilyen egyszerű... Talán az önbizalmad kezd el turbózni.
2014. szept. 16. 19:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Az önbizalmamon viszont az az egy segítene, ha tetszenék egy olyan lánynak, aki nekem is.. Ördögi kör.
2014. szept. 16. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha túl magasak az elvárásaid, magyarul csakis kizárólag topmodell alkatú lányoknál akarnál bevágódni akkor ne csodálkozz. Amíg több hangsúlyt fektetsz a külsőre (mind saját magad, mint a lányok irányába), addig nem is fogsz találni olyan csajt, aki neked is tetszik és te is neki.
2014. szept. 16. 19:37
 14/14 A kérdező kommentje:
De nem én "fektetek" hangsúlyt a külsőre, egyszerűen a szépek tetszenek. Ez nem döntés kérdése, hogy én most kitalálom, hogy nekem csak ilyenek vagy olyanok tetszenek, hanem ránézek, és vagy tetszik, vagy nem. Olyannal pedig nem lennék boldog, aki nem.
2014. szept. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!