Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mire vélni. Lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mire vélni. Lányok nálatok mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki nagyon tetszik már elég régóta.Szoktunk találkozni időnként,egyik nyári estén ültünk egy parkban és felvetette,hogy csókolózzunk.Először nem akartam,mert azt gondoltam hogy nem érez irántam semmit csak "r*banckodásból" akarja,vagy épp csak rájött valami,mert van barátja.Azóta nem történt ilyesmi köztünk,eldöntöttem,hogy ha ő nem keres,én sem fogom,viszont rám ír ha egy ideig nem törődök vele,meg képeket küld,hogy melyik tetszik nekem.Vajon akar tőlem valamit?

2014. szept. 11. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
igen. megcsókoltad?
2014. szept. 11. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a csaj egy ribi ! Ne foglalkozz vele mert nem éri meg , vagy ha szexelni akarsz vele akkor dugd meg és kész .
2014. szept. 11. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Kihagytam véletlen.Igen,megcsókoltam
2014. szept. 11. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Hááát, úgy tűnik, nálad keresi a pozitív visszaigazolást. Van barátja, de vágyik más fiúk véleményére is, arra, hogy a barátján kívül mások is ráizguljanak. Szóval hiú, ami mönmagában még nem lenne baj, mert én is sokat nézegetek a tükör felé, de nem smárolok másokkal.

Viszont sosem értettem, hogy amikor egy ilyen típusú eset után felmerül egy teljesen jogos kérdés, miért nem az érintettnek teszik fel. Miért csináltok úgy, mintha meg sem történt volna? Én biztos rákérdeznék, hogy ,,ne haragudj, de mégis mit akarsz tőled? Tudod, hogy kedvellek, mégis csak szórakozol velem." ,,Bocs, de mi volt az a múltkori? Most akkor valami nem stimmel a barátod és közted?" Számon kérném a másikon a viselkedését, mert nem tűrném el, hogy valaki így játszon velem, pláne, hogy nálam keres átmeneti vigaszt, ha épp unja a társát.... Valószínűleg hamar kiábrándulnék belőle, mert ez abszolút nem egyenes viselkedés, és azzal, hogy hallgatsz és tűrsz, mintha nem történt volna semmi extra, csak példát mutatsz neki, és ugyanúgy folytatja, ő is csak hallgatni fog ezzel kapcsolatban.

L23

2014. szept. 11. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es. :) Ahogy találkozok vele,felhozom a témát :) Ment a zöld kéz mindenkinek.
2014. szept. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!