Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy 26 éves pasi milyen kereset alatt nem számít már "partiképesnek" nálatok?
ha van annyi pénze, hogy önállóan el tudja tartani saját magát az jó, és szerintem alap dolog. De ez fontosabb, hogy milyen a jövőképe, mit szeretne, mert ha valaki csak segélyből akar élni, akkor én amellett nem tudok jó életet, jövőt elképzelni, de ha van rendes munkája, legyen az fizikai is akár, akkor meg nem számít a pénz, lehet minimálbér is , csak legyenek céljai, akarjon fejlődni, tehát el akarjon valamit érni az életben.
Az élethez való hozzáállása fontosabb, mint a keresete, mert lehet valakinek most perpill sok pénze, ha csak ül a fotelban, a pénz elfogy, 5 év múlva meg majd kuncsorog segélyért... na abból nem kérek
a csóróság ott kezdődik, hogy nem mentek bárba sem mert 11k a bkv bérlet és a hamburger is luxuscikk.
így is legyőz a szerelem minden akadályt?...
amúgy azon a ponton amikor a lány elvárja, hogy egyedül eltartsam magam és ő meg csak "becsatlakozik" a jólétbe akkor bizony én is vérszemet kapok és véletlen ott kötünk ki, hogy csak használom a testét amíg kedvem tartja.
Szerintem nem az összeg számít, bár írtak már előttem is hasonló választ. Egyébként képes legyél fenntartani önmagad.
Sokan ezt félreértelmezik, a nők azért vágynak önellátó pasira, mert azokkal meg lehet alapozni a jövőt, jobb esetben vannak életcéljaik is. És itt nem a lehúzós csajokra gondolok!!! "akik beleülnek a készbe", ahogy írták. Egy nő is dolgozzon, legyen talpraesett, mert másképp nem megy, egyedül is tudni kell élni, nem csak a másik nyakán.
De ez egyénfüggő szerintem. Ha te határozott és eltökélt vagy, úgyis az olyan emberek vonzod be. Legalábbis én ebben bízom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!