Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz a körkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a körkülönbség?

Figyelt kérdés

Most jöttem új suliba. 11be járok, 18 éves vagyok.

Ahogy kellett járkálni a termek között, gyakran összefutok egy nagyon helyes sráccal. Pont az esetem, mindig mosolyog ha meglát a folyosón de még nem beszélgettünk. Sikerült rá jönnöm hogy hanyadikba jár és hány éves.. én tényleg azt hittem van vagy 17 körül de kiderült hogy 9-be jár és 14 éves. Pedig tényleg többnek néz ki, engem meg mindig 16nak néznek.

A lényeg hogy pont az esetem de nem tudom hogy mit lépjek. Szeretném megismerni de kicsit parázok, hogy mi lesz ha többet fogok érezni iránta mint barátság. Meg ahogy ő néz rám mindig az hihetetlen. Szerintem tetszek neki csak gondolom nem tudja hány éves vagyok. Nem tudom ez fog-e bármit is befolyásolni. Hagyjam inkább vagy lépjek valamit? 18/L

2014. szept. 10. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Túlságosan érett leszel hozzá, és egy idő után olyan lesz, mintha a kistestvéreddel vagy a tudomisén kivel mászkálnál. Kínos lenne, és egy fiatal fiú sok mindent nem adhat meg neked, amire egy érettebb, idősebb lánynak szüksége van. Azt javaslom, felejtsd el!
2014. szept. 10. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem megrontott 14 évesen egy veled egyidős lány :)
2014. szept. 10. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
19 vagyok és 15 éves pasim van. nem érdekel hogy másnak mi a véleménye.
2014. szept. 10. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:
úgy a vélemények engem sem különösképpen. volt már fiatalabb barátom de csak 1évvel. Csak ez a 4év elgondolkodtatott..
2014. szept. 10. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönös a szeretet köztetek vagy lesz, akkor egyáltalán nem számít a korkülönbség. Az már más kérdés, hogy valószínűleg te jóval érettebb vagy mármint mentálisan, tehát ha biztos vagy benne, hogy egy nálad érettlenebb gondolkodású fiú nem fog idegileg kikészíteni akkor miért lenne gáz a 4 év?

Ha attól félsz, hogy ha összejöttök és majd elhagy esetleg mert egy másik lánnyal is összejön, nos az meg szintén nem korkülönbség függő. Megeshet akkor is ha egy veled egykorúm vagy egy nálad idősebb pasival jöttök össze.

Egy a lényeg, ha szerinted van esélye annak, hogy kapcsolat legyen a dologból akkor adj neki egy esélyt, amennyiben úgy érzed előfordulhat az, hogy pár hónap vagy év múlva ha majd mással látod, akkor azért fogod magad idiótának gondolni, mert meg se próbáltad.

2014. szept. 10. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, bár nálam 2 évvel idősebb csak a lány (ő 18 éves), de én érettebb is vagyok.

Te tudod mennyire passzoltok egymáshoz.

Ha mersz akkor lépj te, szerintem egy 14 éves nem merne kezdeményezni egy 18 évesnél mert azt gondolja hogy esélye sincs.

:)

2014. szept. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!