Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vörös hajú lányként esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vörös hajú lányként esélyem sincs az ízlésemnek megfelelő fiút találnom, mert nem én vagyok a kor szépségideálja?

Figyelt kérdés

Nem vagyok se csúnya, se kövér.

Hosszú, göndör, természetes vörös a hajam, kékeszöld szemekkel. Kevés szeplőm van az arcomon, a karomon több. Porcelánbaba arcom van. Magas vagyok, homokóra alkattal (széles csípő, nagy mellek, bár van egy kis hasam is, sajnos)

Rossz tapasztalatok miatt távolságtartó vagyok, nehezen nyílok meg. Amúgy nem tudom, hogy viselkednék egy kapcsolatban, mivel nem volt még.

Egyébként meg van a magamhoz való eszem és jóindulatú vagyok, csak elég szeszélyes. Ha valami nem tetszik, azt kimondom. Őszinte, határozott vagyok.

Az ideálom egy határozott, közvetlen, őszinte szívű fiú, akinek vannak tervei az életben, illedelmes, és tetszem neki, netán képes olyan hülye lenni, hogy megszeressen. Külsőleg pedig sötétbarna haj, sötétbarna szem, kreol bőr a kedvencem, csak ilyen fiúk tetszettek eddig (sajnos) :(

Amúgy sok fiú kellemesen csalódott bennem, hogy a mai világban vannak még rendes lányok, mègsem kellettem egyiknek sem(nem komoly kapcsolatot kerestek)

Félek, hogy a külsőm taszítja el a srácokat, mert most nem ez a menő :(

2014. szept. 10. 02:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nekem a vörösek a gyengéim (természetes vagy festett, az mindegy)

Én is a rossz tapasztalatok miatt nehezen nyílok meg és lettem visszahúzódó.:(

Miért ne lenne esélyed?

2014. szept. 10. 20:37
 22/31 A kérdező kommentje:
Mert ezek az adoniszok szerintem nem illenek hozzám. Sokkal inkább a mai divat szerinti barna hajú, nagy popsijú, kis mellű csajokhoz :(
2014. szept. 10. 21:57
 23/31 anonim ***** válasza:
42%

19. vagyok.

abben támogatlak,hogy ne fesd és nem is vágasd.

és átgondoltam a problémád.

a vörösök (akiket ismertem) valahogy olyan lesz@rom,ilyn vagyok és kész stilussal voltak megálldva/verve.és az ágyban is elég vadak voltak.

a leírtak alapján te totál az ellentéte vagy nekik,és a ami sztereotipiákkal körbevett világunkban szerintema vörösökről hasonló elképzelések vannak és persze ott van(Merida a bátor)

az a plusz,hogy te egy "nem illesz hozzám macsó ne is probálkozz" kisugárzást produkálsz megad köré. és ez elilyeszti a pasikat

én egy randi alkamával a lánytól vigyorgást,... várok el,ha azt látom,hogy mufurc akkor hagyom a csába,mert tudom,hogy amig magát nem képes elfogadnia ddig nem lesz képes egy normális párkapcsolatba belekezdeni.

ui:ha nem akarsz komoly kapcsolatot akkor irány a bulizni és smárolni minden jött-mentel.

2014. szept. 11. 12:25
 24/31 anonim ***** válasza:
82%

A 23-as mindent tud, csak jótanácsot adni nem, ráadásul még helyesen sem tud írni (az ijesztő pontos jé, de ezt még a word is tudja).

Az miért lenne megoldás, ha elri-bancosodna? Miért baj a mai világban, ha valaki nem ri-banc? Mert sajnos lassan már az lesz...

Kérdező, ahogy láthatod sajnos több a mai világban a fent említett hozzászólóhoz hasonló gondolkodásmódú ember ("legyé' ri-banc oszt jóvan"), de a leírásod alapján te nem tűnsz ilyennek és ez így van jól, szerencse, hogy még vannak ilyen emberek. Bár sajnos a hozzád hasonlóknak kicsit nehezebb dolguk van normális pasit találni, pont azért, mert sajnos egyre kevesebb ilyen van, de nem lehetetlen találni. (saját tapasztalat ;)

Én azt tanácsolom, ne add fel, hidd el lesz majd olyan normális fiú, akinek úgy leszel jó testestül-lelkestül, ahogy vagy, és neked is pont megfelel. Ne a külsődben keresd a hibát, a leírtak alapján azzal amúgy sem lehet gond, de mivel mindenkinek más tetszik mindig is lesznek olyanok, akiknek nem te vagy az ideáljuk - de ezzel minden ember így van -, de egyúttal lesz sok olyan pasi, akiknek meg pont te tetszel az. Nincs olyan, hogy "ez a külső most nem menő", mindenkiben meg lehet látni a szépet. Fiatal vagy még, attól sem kell félned, hogy az idő elrohan melletted, csak légy türelemmel és járj nyitott szemmel. :) L

2014. szept. 11. 16:04
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is szeretnék majd egyéjszakás kalandokat, de mindenképp csak komoly kapcsolat után. Utolsó, te írtad le leginkább, mi lehet velem a baj. Talán nem is vagyok olyan csúnya, tegnap este is, 5 óra alvás és 21óra fentlét, aminek a fele munka+beteg vagyok, feltűzött hajjal is néztek férfiak... Na jó, lehet azért, mert sza-rul néztem ki...:D
2014. szept. 12. 14:12
 26/31 anonim ***** válasza:
Van akinek nagyon jól áll a vörös haj, egyik nap beszélgettem egy vörös hajú lengyel lánnyal.
2014. szept. 14. 01:16
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem hidegen hagy a szem/haj/bőr szín(na jó, az agyonszoláriumozott eléggé taszít, de valakinek meg az jön be), én az összhatást nézem.Ha meg nem egy éjszakára kell, akkor a személységét.Szerintem nálad két probléma van: lehet hogy túlságosan zárkózott vagy, és az, hogy túlságosan leszűkítetted a lehetséges gavallérok körét.Ez persze nem feltétlenül baj, de így statisztikailag kisebb az esély, hogy olyat találj, aki pont stimmel.Szerintem időről-időre adj esély olyannak is aki nem illik szigoróan bele az ideálodba, nem kell rögtön ágyba menni vele, beszélgess/flörtölgess, lehet hogy kellemesen csalódsz.
2014. szept. 14. 01:59
 28/31 anonim ***** válasza:
48%

Igazából erre reagálni is nehéz. A vörös haj sugározza a szexualitást, a magasság általában jó, a nagy mell meg kifejezetten (bár nem mindenkinek), szóval itt nem teljesen érzem át a problémát.

Ui: Odamentél már ahhoz a pizzafutárhoz? Volt vele valami?

2014. szept. 14. 02:17
 29/31 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, természetes szőke, és szeretem a hajszínem. De a vörös gyönyörű, ráadásul a legritkább, nehogy befesd!!!

,, nem a kor szépség ideálja" Meglehet, de egy 30 évvel ezelőtt tényleg leszólták... ma meg nézd meg hányan festik be a hajukat vörösre! Örülj neki hogy nem a leg gyakoribb, mondjuk barna.

Én inkább támogatom a hajvágást, lehet frizurákkal kísérletezni, úgy is vissza nő. Lehet hogy nagyon csinos lennél rövid hajjal, de biztos így is szép vagy.

2014. szept. 14. 13:36
 30/31 anonim ***** válasza:
46%

(29.) És azzal is egyetértek hogy nem baj ha van ideálod, de ha csak szimptomatikus kicsit is külsőleg valaki, belsőleg meg bírod is, adj esélyt neki, mert az érzésnek úgy is magától kell jönnie.

Egyébként nem vagy egyedül, nekem is volt sok randim, de egy komoly kapcsolatom se volt még (20/L), pedig volt pár srác aki nagyon bejött és én is nekik, de vissza utasítottak magán jellegű okokból... de biztos nem fogom magamat hibáztatni, csak mert nem értékel az aki értékelhetett volna, s így legalább teret adnak annak aki megérdemel és akit én is megérdemlek.

és tudom hogy ritka ez a vélemény (amiért lehet hogy le is hurrognak) de nekem határozottan nem tetszenek a szőke festett lányok (már ha most a szépség ideálról beszélünk), sose lesz olyan a hajuk mint ha eredeti lenne, erőltetett és csak a divat miatt csinálják annyian. Ezerszer sőt trilliószor jobban megcsodálok egy eredeti vörös hajú lányt.

2014. szept. 14. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!