Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vörös hajú lányként esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vörös hajú lányként esélyem sincs az ízlésemnek megfelelő fiút találnom, mert nem én vagyok a kor szépségideálja?

Figyelt kérdés

Nem vagyok se csúnya, se kövér.

Hosszú, göndör, természetes vörös a hajam, kékeszöld szemekkel. Kevés szeplőm van az arcomon, a karomon több. Porcelánbaba arcom van. Magas vagyok, homokóra alkattal (széles csípő, nagy mellek, bár van egy kis hasam is, sajnos)

Rossz tapasztalatok miatt távolságtartó vagyok, nehezen nyílok meg. Amúgy nem tudom, hogy viselkednék egy kapcsolatban, mivel nem volt még.

Egyébként meg van a magamhoz való eszem és jóindulatú vagyok, csak elég szeszélyes. Ha valami nem tetszik, azt kimondom. Őszinte, határozott vagyok.

Az ideálom egy határozott, közvetlen, őszinte szívű fiú, akinek vannak tervei az életben, illedelmes, és tetszem neki, netán képes olyan hülye lenni, hogy megszeressen. Külsőleg pedig sötétbarna haj, sötétbarna szem, kreol bőr a kedvencem, csak ilyen fiúk tetszettek eddig (sajnos) :(

Amúgy sok fiú kellemesen csalódott bennem, hogy a mai világban vannak még rendes lányok, mègsem kellettem egyiknek sem(nem komoly kapcsolatot kerestek)

Félek, hogy a külsőm taszítja el a srácokat, mert most nem ez a menő :(

2014. szept. 10. 02:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%
Aki azt irja, hogy fesse be a haját azt lepontozom.
2014. szept. 10. 06:21
 12/31 anonim ***** válasza:
50%
Nekem pont az ideálom :)
2014. szept. 10. 06:43
 13/31 anonim ***** válasza:
38%
a homok óra a széles csípő és ugyanolyan széles mellbőséget jelenti nem a mell nagyságát.lehet homokóra kiss mellű is.Nem a melled nagyságától leszel homokóra.PL:Lehet széles csípőd nagy mellel, de nem olyan széles a mellbőséged mint az csípő akkor te körte alak vagy.Le kell mérni.24/Lány modell.Tananyag volt.Nem piszkálásként írtam de így legalább tudod.A női alakban van még banán és alma.Nem az adott idomoktól függ(mell, segg nagyság)hanem inkább csontozat.
2014. szept. 10. 06:51
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
egyénként eddig sok fiúval beszéltem és mindnek a vörös volt a gyengéje mert az olyan természetellenes.Én szőke vagyok.van aki fél tölük mert megbabonázzák a férfit.Főleg akkor vagy kivételes ha eredeti vörös a hajad. 13.as voltam.Aki meg udvarol és megszerez az meg is fog érdemelni.
2014. szept. 10. 06:54
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

tényleg nem gondoltál még hajfestésre? meg hogy le vágd rövidre a hajat amitől szexibb leszel

nem fontos szőkére festened

mert azt ugy is látják érzik a férfiak h ki a szöke belülről :-o :-o :-D

2014. szept. 10. 08:04
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerintem is a külsőddel van gond, ki akarna olyannal járni, aki így néz ki? [link]

Viccet félretéve, leírtad kb az összes jó tulajdonságod, és mellé hozzácsaptál egy negatívat, ami igazából nem is feltétlen negatív. Így elég nehéz megmondani, hogy hol a hiba.

2014. szept. 10. 08:19
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szépek a vörös tojók.
2014. szept. 10. 09:49
 18/31 anonim ***** válasza:
nekem leginkább a vörösek jönnek be :D
2014. szept. 10. 11:38
 19/31 anonim ***** válasza:

a tetszés szempontjából a "menőség" nem számít.

ha valakinem a vörösök jönnekbe akkor,ott az esély,ha valamiért offol akkor az valószinűleg nem a külsőd.

hiába irhatom,hogy oda vagyok a vörösökért,ha sosem talizunk.

és ha az arcod nem tetszik(porcelán arc ide,vagy oda) akkor nem akarnék veled kapcsit.

2014. szept. 10. 12:10
 20/31 A kérdező kommentje:

Azért hihetetlen, hogy egy àrtatlan kérdésnél is vannak kötekedő alakok.

Negatív tulajdonságaim: nehezen figyelek egy dologra, bár ez a suli szempontjából rossz, munkamánia-igen, 18 évesen, szűz vagyok, egy komolytalan 2 hetes kapcsolatom volt, nem tudok csókolózni, nehezen nyílok meg, igényes vagyok(igénytelen fiúknak rossz ez)

Amúgy a csípő és a mell körméreteim egyenlőek, de nem a hátam nagy, hanem a melleim, ez van, ez jutott nekem.

Csak azt akartam megtudni, hogy tényleg ennyire gáz egy vörös hajú lány?

Nem szeretném befesteni, sem levágatni, nekem így tetszik. És remélem egy olyan típusú srác sem fog szégyenleni, akire én maximálisan büszke leszek.

2014. szept. 10. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!