Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok;ha a lány hívna meg randira;nem pedig a fiú?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 16:50
1/4 anonim válasza:
nyomulás, nem érdemes
ha tetszik a lány a fiúnak úgyis kezdeményez, ha meg nem akkor felesleges erőfeszítés
2/4 anonim válasza:
Hát ha fiú hívna meg elküldeném az anyja kínjába, mert nem vagyok búza
Azt ha csaj hív hamarabb fogadnám el
22/F
3/4 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy csak a fiú... Adott 2 ember, teljesen lényegtelen, hogy ki a kezdeményező, mert a cél a lényeg. A lány nem lesz ettől kevesebb, mert saját magának okoz örömet. A srác szintén nem lesz ettől több, mert csak annyi az egész, hogy válaszol.
19F
Én örülnék neki.
4/4 anonim válasza:
Én nagyon nem örülnék neki. Persze szívesen elmennék, ha nagyon tetszik a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!