Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy prostihoz ha ha független lennél?
Figyelt kérdés
Nem kell a prűdség meg az önfényező szöveg, csak őszintén srácok!2010. jan. 17. 23:33
11/26 A kérdező kommentje:
hmmm... el, de csak ha független lennék és a pina ízére már csak foszlányokban emlékeznék :)
Ha kiderülne hogy halálos beteg vagyok és nem maradna senki utánam akkor meg gyógyszerek meg fájdalom csillapítók helyett csak erre költenék amíg csak élek :D:D:D
2010. jan. 17. 23:47
12/26 anonim válasza:
:-D Bocsi Fiúk.. csak benéztem!! Jó volt röhögni a kommenteken!
13/26 anonim válasza:
Aki prostihoz jar az az emberiseg aljadeka.A prostival egyutt.
14/26 anonim válasza:
Minek menne bárki is mikor ingyen is lehet találni mindenre kapható csajokat?
15/26 anonim válasza:
Eleg igenytelen vagy.Csoro parod...
16/26 A kérdező kommentje:
Talán vonulnék zárdába?
Amúgy pont ezt a reakciót vártam szivem :P
2010. jan. 17. 23:50
17/26 anonim válasza:
Én igen. Nem voltam még de biztos,h nem akarok úgy ,meghalni,h nem voltam prostinál...
18/26 anonim válasza:
Milyen pasik vagytok ti?? Már a sexért is pénzt kell kiadnotok?? Ajjajjjj
19/26 A kérdező kommentje:
ma 00:02
Mivel a szájbarepülő sültgalamb története csak íllúzió így 2 lehetőség marad.
- vagy dolgozol érte
- vagy fizetsz érte
2010. jan. 18. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!