Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jó nőknél bejön? Mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó nőknél bejön? Mert szerintem max bányarémeknél, de még talán azok is gyökérnek nézik az illetőt. Vagy én nem értem a csajozást?

Figyelt kérdés

Egyik munkatársam mondta -egyébként jóképű, meg normál arcnak tűnik-, hogy egyszer úgy szedett föl egy jó nőt, hogy a blaha felé haladva a kocsijával meglátta a buszmegállóban, és azonnal lefékezett, a kocsit az út közepén hagyva odament a csajhoz, és ezt mondta:

"Látod, olyan gyönyörű vagy, hogy megállítod a forgalmat."

A csaj állítólag ezután beszállt hozzá a kocsiba, és egy kávézó felé vették az irányt, majd össze is jöttek, egy évig voltak együtt.

Bátor dolog az biztos, de nem túl nagy balf.szság?

Csak azért, mert meglátott egy szép nőt, képes hülyét csinálni magából, ráadásul állítólag a jó nőknek nem szabad mindjárt azt mondani, hogy gyönyörű, mert azzal te is csak egy újabb átlagos fickó leszel a szemében, aki bármit megtenne csakhogy megd.ghassa, mégha nem is így van.

Ti hogy látjátok?

2014. szept. 5. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:

1, A barátod elég nagy kamus.

2, Miért törvényszerű az, hogy aki ronda az mindjárt buta is?

2014. szept. 5. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem poén, ugyan nem csinálnám meg, de csak mert idegbajt kapok a sok gyökértől, akik nem tudnak rendesen közlekedni, égne a pofám, ha miattam állna a forgalom.

Hogy bejön-e, azt nem tudom, gondolom nőtől is függ.

3/7 anonim ***** válasza:
egy ferrarival működhet
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha azt látnám, hogy egy marha így csajozik és én azért nem tudok haladni valószínűleg letörném a visszapillantó tükrét.

Amúgy szerintem kamu ismeretlennél meg pláne, honnan tudod van-e pasija vagy nincs vagy, hogy egyáltalán akar-e kapcsolatot?

2014. szept. 5. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon bevállalós a lány és vonzónak is talál úgy első ránézésre, esetleg épp valami szórakozóhelyről jön és már van benne egy-két feles, akkor talán-talán van egy kis esélye, hogy beszálljon a kocsidba.

Ha nem talál vonzónak a nő, akkor ugye csak azt látja, hogy valaki az utcán benyög neki egy előgyártott, gagyi, csajozós szöveget, hát... nem biztos, hogy ettől rögtön nyert ügyed lesz. :)

2014. szept. 5. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
ha én ilyet látnék, lenyúlnám a verdát.
2014. szept. 5. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem jön be. Ez nem egy hollywoodi romcom, hanem a valóság.

Lehet van egy-két elvarázsolt disney hercegnő, akinek nem sikerült kinőnie az ilyen kliséket, ők biztos elallélnak ettől.

Én meg a tizes úton közlekedem minden nap, errefelé ha egy ismeretlen nő egy kéretlenül megálló autóba száll be, azt nem cukrászdába viszik.

2014. okt. 16. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!