Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Milyen csokiba nem trafalhatok bele?
Figyelt kérdés
csokit szeretnek vinni egy lanynak,viszont nem tudom,hogy milyet szeret. melyik az ami nyero? ti biztos tudtok ilyeneket:)) fontos lenne!! koszonom!2014. szept. 4. 19:47
11/17 anonim válasza:
En peldaul nem szeretem a sima milka csokit , csak a karamellasat , az oreosat es a mogyorosat :/
12/17 anonim válasza:
Milka szivek/epres/ a 6-os ötlete se rossz de nutellával:D
13/17 anonim válasza:
Azt hiszem 1 Mozart desszerttel egyetlenegy kislánynál, nőnél vagy asszonynál sem vallanál szégyent.
14/17 anonim válasza:
8-as voltam, egyébként egy Szamos marcipánnal se lépnél mellé :) de egy Stühmer, na az egy nagyon jó választás ;)
15/17 anonim válasza:
Mindenképpen kérdezz rá, egyáltalán nem gáz. Már volt rá eset, hogy egy fiúnak kellett csokit vennem, de nem tudtam melyik a kedvence. Egyszerű: rákérdezel.
Én például kifejezetten rühellem a gyümölcsös csokikat, de lehet hogy a leányzó akit meglepnél imádja.
17/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2014. szept. 5. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!