Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb egy éve volt egy komoly kapcsolatom ami nagyon csúnyán ért véget és hát eléggé tönkre tett.Mint lelkileg,mint testileg(ezalatt azt értem hogy vay 14kilót adtam le kb 3 hét alatt miatta annyira ki voltam)...Szerencsére már jól vagyok és úgy érzem bele tudok kezdeni egy új kapcsolatba...csak annyira nincs önbizalmam.Valahogy azóta nem megy a csajozás.Buliban pl. nem tok úgy ismerkedni se nagyon meg semmi..
2010. jan. 17. 20:28
 1/5 anonim válasza:

gondolj a negatív dolgokra a rosszakra amitt tett veled és utáld szívedből gyülöld és gondolj arra h azzal h összjössz valaki mással neki is fájni fog

vagy ilyesmit:D:D csak felejtsd el

2010. jan. 17. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:

nem lesz könnyű, ez olyan mikor én szekrényugrásnál eltörtem a lábam, azóta nem is merek!

15/f

2010. jan. 17. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Már nem gondolok rá meg semmi nem gyülölöm de nem is szeretem..ő a múlt már csak emlék..most tartok ott h jó lenne vki...csak most meg vhogy félek attól mi lesz ha megint csalódok vagy a következő lány is ugyanilyen lesz v nem tom de nem megy vhogy mégsem:S:S

21/F

2010. jan. 17. 20:35
 4/5 anonim válasza:
Muszáj kockáztatni. Ilyen az élet.
2010. jan. 18. 16:12
 5/5 anonim válasza:

egy csaj nem a világ vége

ha anyagi helyzeted jó, és Budapest környékén lax akkor iratkozz meg egy nőcsábász tanfolyamra, mert hogy ilyenek is vannak

a tanácsom az hogy kezdj el ismerkedni, amennyiben nincs pénzed hogy szakember vegyen téged kezelésbe rengeteg ingyenes megoldást is igénybe lehet venni az interneten ami elősegíti személyiséged fejlődését , a lényeg hogy mindig tűzz ki az életedben magad elé célokat , ha most az a célod hogy új barátnőt szerezz és elég elszánt vagy és kitartó eléred a célod , ha az a cél hogy sok csajjal összejöjj és egyészakás kalandokba bonyolódj olyan szinten hogy minden héten más csaj , a megvalósítása közel sem lehetetlen , hogy háremed legyen az is megoldható

engeteg személyiségfejlesztő anyagot tudok amiket én is átrágtam és rengeteget dobnak az emberen ... sok könyv ebook hangoskönyv videó ...stb , ha tudsz angolul az még egy nagy előny mert sok anyag angol nyelven fent van az interneten a csajozásról is

2010. jan. 19. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!