Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/Nök ti jarnatok egy náci skinheaddel? Ha igen akkor miert? Ha nem akkor miert nem? Legyszives reszletes valaszokat irjatok!
Figyelt kérdés
Nem rolam van szo, mielott kapnam az ivet! A kerdes elmeleti es szimpla kivancsisag az egesz. Koszonom a valaszokat!2014. szept. 4. 15:50
11/20 anonim válasza:
Nem! Nagyon nem! Utálom, ha valakit azért néznek le, mert más. A sajád családommal vitatkoztam a minap mikor a homoszexuálisokat szapulták. Szerintem mindenki egyenlő legyen az cigány, arab, magyar, homoszexuális, biszexuális, traszvesztita vagy bármi
12/20 anonim válasza:
Nekem a liberális, biszex skinheadek jönnek be, rózsaszín acélbetétessel és műszőrmés boxerrel, állati cukik!
14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok SHARP! DE Shsrpokkal logok. Lehet letolom a hajam :) miert?
2014. okt. 10. 15:14
15/20 Skinhead_girl14/88 válasza:
Kérdésedre a válaszom ,igen! Mivel én is ebben a közegben mozgok.
16/20 A kérdező kommentje:
Utolso ugye tudod h ti sose lesztek skinheadek? Ti csak boenheadek maradtok ilyen korcsok :) Semmi kozotokaz Oi! zenehez....
2014. okt. 14. 15:14
17/20 anonim válasza:
Te hülye...-.-"
Nézd már meg Magyarország helyzetét.
Kinek kéne ilyen antirasszista szardaráló?
Cigányok megvernek úgyanúgy téged is.
18/20 anonim válasza:
Nekem kéne antirasszista ! De inkább punkban.
19/20 A kérdező kommentje:
Es skinheadbe nem?
2014. okt. 18. 03:26
20/20 anonim válasza:
Hát... Megeshet de a punkok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!